PSŽ otvorio karte...

Bonući prihvatio ponudu, čeka se Milan. . .  Plata od 10. 000. 000 evra je svakako veliki motiv za Italijana.

Fudbal 21.07.2018 | 18:00
PSŽ otvorio karte...
Pari Sen Žermen vrlo je ozbiljan u nameri da odbranu pojača Leonardom Bonućijem. Italijanski mediji objavili su da je šampion Francuske spreman da mu ponudi godišnju platu od 10.000.000 evra! To bi predstavljalo ozbiljno povećanje u odnosu na trenutnu Bonućijevu platu u Milanu, gde godišnje zarađuje 7.500.000 evra i daleko je najplaćeniji fudbaler Rosonera.

Korijere delo Sport navodi da su se predstavnici pariskog kluba i Bonućijevi menadžeri već dva puta sastali prethodnih dana i da su ti razgovori dobro prošli. Sada, naravno, preostaje “samo” da se PSŽ dogovori sa Milanom oko obeštećenja.

Nova uprava Rosonera, kluba koji je sada u vlasništvu američkog fonda Eliot, spremna je da proda kapitena za sumu od oko 40.000.000 evra. Ta suma ne bi trebalo da predstavlja poseban problema za Parižani, jer PSŽ slovi za jedan od najbogatijih klubova na svetu.

Bonući je rešio da napusti Milan samo godinu dana pošto je došao na San Siro iz Juventusa. Želja mu je, pored ostalog, da opet zaigra u timu koji je konkurent za osvajanje Lige šampiona. Pritom, u slučaju da se transfer realizuje, Bonući bi opet zaigrao i sa zemljakom Đanluiđijem Bufonom.

U ovom trenutku Milan ne može Bonućiju da garantuje igranje u kontinentalnim takmičenjima, jer je klub izbačen iz Lige Evrope, a ishod njihove žalbe pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani biće poznat u petak.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar