Marselj želi Ljajića - kopča je bivši trener iz Rome!

Interesuje se i Nica. . .

Fudbal 09.07.2018 | 12:00
Marselj želi Ljajića - kopča je bivši trener iz Rome!
Kako javlja Sport Mediaset, Marselj se zainteresovao da dovede srpskog reprezentativca Adema Ljajića.

Naime, ovo je želja Rudija Garsije koji je trenirao Ljajića u Romi pre nego što je naš fudbaler otišao u Inter na pozajmicu. Dobro je upoznat sa kvalitetima Ljajića i sada Garsija želi da ga dovede u Marselj.

Ipak, problem bi mogla da bude cena. A ona se kreće između 10.000.000 i 15.000.000 evra jer Ljajićima ugovor sa Torinom do 2020. godine. Pored Ljajića Marselju je interesantan i Mbaje Nijang.

Italijanski mediji pišu da Marselj nije jedini francuski klub koji razmatra dovođenje srpskog reprezentativca. Naime, na njega je bacila oko i Nica kao i Monako. Videćemo koliko je sve to realno i gde će Adem nastaviti karijeru. Ljajićeva situacija u Torinu nije baš dobra kao prošle godine u ovo vreme kada je tamo bio Siniša Mihajlović. Od odlaska Mihajlovića i dolaska Valtera Macarija na klupu, Ljajić je jedno vreme proveo u nemilosti novog trenera, bez bilo kakve minutaže.

Ipak, u finišu sezone je dobio šansu i iskoristio je kada je na devet utakmica dao tri gola i upisao pet asistencija.

Ljajić se ovoga leta već povezivao sa Sportingom iz Lisabona, ali to je bio slučaj dok je Mihajlović bio na čelu portugalskog tima.

Za sada su mu opcije ostanak u Italiji ili odlazak u Francusku.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar