SP: Ko od Evropljana uzima titulu?

Četiri evropske reprezentacije u borbi za titulu svetskog šampiona! Poznati svi polufinalisti Mundijala u Rusiji. . .

Fudbal 08.07.2018 | 12:45
SP: Ko od Evropljana uzima titulu?
o je to. Počeli smo 14. juna, a ove večeri kompletirali smo izgled polufinala Svetskog prvenstva u Rusiji. Tamo će se sastati Francuska i Belgija, odnosno Hrvatska i Engleska.

Prvi će na teren Francuzi i Belgijanci, 10. jula u Sankt Peterburgu. Francuzi su u četvrtfinalu bili bolji od Urugvaja, dok je Brazil nadigrao Belgiju s 2:1. Dve odlične ekipe koje su stigle do polufinala u objektivno težem delu žreba. Očekuje se pravi vatromet od igre i golova.

Dan kasnije će odmeriti snage Hrvatska i Engleska u Moskvi na Lužnjikiju. Kockasti su stigli do polufinala posle dva izvođenja penala protiv Danske i Rusije, a Englezi su nekako lagano odradili Švedsku, dok su prethodno posle jedanaesteraca bili bolji od Kolumbije.

Teren je rekao da je ovo najbolje što imamo na šampionatu. Tako da nas sada čekaju dva dana pauze, pravljenje tiketa, pa onda i polufinalni okršaji Mundijala.

Sada počinje prava borba za titulu prvaka sveta!

Prošlo je i četvrtfinale, tako da na Svetskom prvenstvu u Rusiji sledi pauza do utorka. Taman da se slegnu utisci posle sjajnih utakmica koje smo gledali proteklih dana.

Ostale su još samo četiri selekcije, a koja će biti najbolja, saznaćemo 15. jula. Do trofeja, šampion će morati da preskoči još dve prepreke.

PAROVI POLUFINALA:

10. jul, Sankt Peterburg: Francuska - Belgija (20.00)
11. jul, Moskva: Hrvatska - Engleska (20.00)

MEČ ZA TREĆE MESTO:

14. jul, Sankt Peterburg (16.00)

FINALE:

15. jul, Moskva (17.00)


Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar