Kurtoa: Opet sam pokazao ko sam!

„Bio sam i nepravedno kritikovan ove godine. Mnogo puta“, kaže golman Čelsija.

Fudbal 07.07.2018 | 16:15
Kurtoa: Opet sam pokazao ko sam!
Golman Belgije Tibo Kurtoa dočekao je svojih pet minuta radosti. Mesecima je bio meta kritika javnosti i navijača, kako u domovini tako i u Engleskoj, ali mu je sve oprošteno sinoć posle sjajne odbrane kada se bacio kao mačka i skinuo udarac Nejmara pod prečku u nadoknadi vremena.

Cela prošla sezona u Premijer ligi nije mu bila laka. Delom i zbog konstantnih spekulacija oko prelaska u Real koje su se stalno pojavljivale.

"Znao sam da Nejmar obožava da je zavrne tako nezgodno da ide pod prečku, bio sam spreman za dobru odbranu. Bio sam i nepravedno kritikovan ove godine. Mnogo puta. Sada sam pokazao ko sam i zašto sam ovde", istakao je Kurtoa.

Visoki čuvar mreže puca od samopouzdanja posle pobede nad Brazilom.

"Sve je bilo sjajno. Naša taktika je bila sjajna, osećao sam da je petak bio naš dan. Ostvario sam dečački san. Ne samo da dođem na Svetsko prvenstvo već i da pobedim i napravim veliki rezultat. Neverovatno. Ovaj tim želi da pobediu svakoj utakmici, čak i protiv Engleske kada su nas svi savetovali kako treba da izgubimo, mi smo pobedili. To je zato što verujemo u nas", zaključio je Kurtoa.

Očigledno je da golmanu Čelsija ne manjka samopouzdanja, a imaće priliku da sa blistavim partijama nastavi i u polufinalu protiv Francuske.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar