SP: Švajcarci se hvale pred sudar s ''Orlovima''...

Možemo mnogo da trčimo! Zadovolji su u tamošnjem štabu što su nadtrčali Brazil za pet kilometara.

Fudbal 22.06.2018 | 13:30
SP: Švajcarci se hvale pred sudar s ''Orlovima''...
Nema šta, Švajcarska je remijem protiv Brazila od 1:1 na svom prvom meču na Mundijalu pokazala da ima šta da pokaže. Ne samo da je uzela bod, već je značajno podigla samopouzdanje pred današnji okršaj. To se videlo i u jučerašnjem izlaganju Valona Behramija. Kaže, ne treba nam Srbija da bismo pokazali da smo motivisani, pitajte Nejmara. I u pravu je.

Generalno u švajcarskoj javnosti vlada pozitivno mišljenje o reprezentaciji, a dosta se pridaje značaju tome da ekipa fizički izgleda zrelo i da je potpuno pripremljena.

Da bi potkrepili tu činjenicu, Švajcarci se hvale podatkom da su pretrčali 109 kilometara protiv Brazila, pet više od protivnika. Doduše, i sami kažu da je to zbog kvaliteta protivnika koji je imao loptu u nogama 52% što i nije neka ubedljiva brojka.

Imaju podlogu za ovakvo mišljenje...

"Istina je, radili smo dobro na pripremama u Luganu i Fojsbergu. Imamo i mnogo posla između utakmica. Svakog igrača tretiramo individualno. Svaki igrač mora da bude konstantan, da bude pod intenzitetom. Najvažniji je odmor između mečeva, to je krucijalno", rekao je kondicioni trener Oliver Ridvil.

Koliko je ceo tim dobro izgledao na aspektu fizički snage Švajcarci ističu podatak da je čak i Haris Seferović bio u ritmu, a nije blistao na klupskom nivou. I on je bio spreman. Jedini pod znakom pitanja za meč protiv Srbije od 20 časova je Behrami (na slici), ali i on bi trebalo da se nađe u prvoj postavi.

U utakmici kakva se očekuje, ovo će biti veoma važan faktor. Ko će nadtrčati protivnika. Ali, Švajcarci moraju da imaju na umu da je Srbija protiv Kostarike pretrčala 110 kilometara, što je kilometar više od Sajdžija protiv Brazila.

Čisto da se zna.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mатематика

22.06.2018 12:08

".....Švajcarci se hvale podatkom da su pretrčali 109 kilometara protiv Brazila..." па даље mozzartsport каже "Ali, Švajcarci moraju da imaju na umu da je Srbija protiv Kostarike pretrčala 109 kilometara, što je kilometar više od Sajdžija protiv Brazila." КОЈА МАТЕМАТИКА!!!

ODGOVORITE