SP: Behrami kao sav normalan svijet...

Srbija protivnik kao i drugi, mi smo primer deci! "Istina je da nama nije potreban meč protiv Srbije da pokažemo da smo maksmimalno posvećeni. Nejmar može to da vam potvrdi", kaže fudbaler Švajcarske.

Fudbal 22.06.2018 | 10:00
SP: Behrami kao sav normalan svijet...
Svedoci smo da duel Srbije i Švajcarske u drugoj rundi grupe E na Svetskom prvenstvu poprima i neke druge konotacije, političke prirode. Najveći broj aktera se trudi da spusti loptu i normalno gleda na naredni duel, a takav je i Valon Behrami.

On je probao na trezven način da objasni naredni duel i atmosferu koja vlada oko njega.

"Moj prvi meč protiv Albanije je bio emotivno komplikovan, to ne krijem. Ali, Srbija je za mene normalan protivnik. Oni koji kažu da je fudbal rat... to je predstava, ništa više od toga. Ništa se neće dogoditi. Mi smo fudbaleri, primeri za decu. Kakvu ću sliku napraviti ako kažem da moram da dam sve, da imam ubilački instinkt? Istina je da nama nije potreban meč protiv Srbije da pokažemo da smo maksmimalno posvećeni. Nejmar može to da vam potvrdi", objasnio je Behrami.

Kako god okrenete, teren će odlučivati. I jedino je on bitan. Sve ove priče okolo će se brzo zaboraviti. Rezultat se broji. Meč je na programu sutra od 20 časova.

Inače, Behrami je pod znakom pitanja za ovaj duel jer je rovit.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar