Borjana hoće tri kluba sa Ostrva!

Kanadski reprezentativac može da bira!

Fudbal 22.06.2018 | 20:45
Borjana hoće tri kluba sa Ostrva!
U Crvenu zvezdu dolazi golman Zoran Popović, a uskoro bi mogao da ode standardni čuvar mreže Milan Borjan!

Dobro upućeni engleski Skaj Sports javlja da su tri ostrvska kluba zainteresovana za reprezentativnog golmana Kanade iz redova Crvene zvezde. I sva tri dolaze iz Češmpionšipa. Borjana žele Vest Bromvič Albion, Svonsi i Bristol Siti!

Novodno je najozbiljniji kupac Svonsi. Klub iz Velsa je ostao bez startnog golmana Lukaša Fabijanskogkoji je prodat Vest Hemu. Rezerva je bio Šveđanin Nordfelt koji ima ponude iz domovine, a treći golman je 39-godišnji Tremel koji ne može da bude starter. Svonsijeva prva meta je Borjan, a druga je LiverpulovDeni Vord koji je bio na pozajmici u Hadersfildu.

Pored Svonsija, ozbiljan interes za Borjana pokazuje i VBA koji je takođe prethodne sezone ispao iz Premijer lige. Njihov prvi golman je 35-godipnji Ben Foster i žele da mu dovedu ozbiljnu konkurenciju pošto su otpustili rezervnog golmana Majhila.

Na kraju, tu je i Bristol Siti koji je nedavno otpustio Luka Stila i u potrazi je za novim golmanom, a među željama je golman srpskog šampiona.

Borjan je prošlog leta potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom uz opciju da saradnja bude produžena za još jednu sezonu. To znači da bi Crvena zvezda morala da dobije određeno obeštećenje ako Borjan pristane na selidbu u Englesku.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar