Zakarić iz Želje: Hoću samo u Partizan!

Najbolji fudbaler Premijer lige BiH za sezonu 2017/18. Goran Zakarić u razgovoru za MONDO kaže da ima veliku želju da dođe u Partizan. Zašto Partizan? "To je veliki klub, sa tradicijom, navijačima", kaže on.

Fudbal 21.06.2018 | 11:00
Zakarić iz Želje: Hoću samo u Partizan!
Goran Zakarić se nalazi pred ulaznim vratima Partizana.

Vicešampion Srbije i vezni fudbaler sarajevskog Željezničara dogovorili su sve oko transfera, ali je u međuvremenu zalepo na relaciji dva kluba, oko obeštećenja. 

Iako je na Grbavicu za Zakarića stiglo nekoliko primamljivih ponuda, pre svega iz Poljske i Rumunije, dvadesetpetogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine želi samo u Partizan.

Najbolji fudbaler Premijer lige BiH za sezonu 2017/18. u razgovoru za MONDO ističe nadu da će se klubovi dogovoriti i da će se ubrzo priključiti novim saigračima, ako ne u Beogradu, onda u Ptuju, gde Partizan nastavlja pripreme. 

"Moja želja je Partizan, i oko toga nemam dilemu. Stiglo je još nekoliko inostranih ponuda u Željezničar, ali sam se opredelio za crno-bele. Dogovoreno je sve što je do mene i Partizana, ali je problem nastao oko obeštećenje. Nadam se da će se klubovi što pre dogovoriti i da će se sve završiti najbolje za sve tri strane. Rešio sam da je moj naredni klub u karijeri Partizan i jedva čekam da dođem", rekao je Zakarić za MONDO. 

Zašto Partizan? 

"To je veliki klub, sa tradicijom i navijačima. Želim da igram u takvom ambijentu, verujem u sebe i ne plaše me ambicije 'parnog valjka', jer se poklapaju s mojima. Na meni je da radim, treniram i da se borim, jer samo tako mogu da se dokažem. Privukla me je priča o Partizanu". 

Zakarić je trenutno na pripremama Željezničara u Međugorju, gde ga trenira nekadašnji igrač i trener u Partizanu Slobodan Krčmarević, od ovog leta novi šef stručnog štaba vicešampiona Bosne i Hercegovine. 

"Pričao sam sa trenerom o Partizanu. Rekao mi je sve pozitivno, da je u pitanju veliki klub, sa sjajnom atmosferom i navijačima. Objasnio mi je neke stvari i da je za mene najbolje da što spremniji dođem u novu sredinu". 

Zakarić od aktuelnog sastava Partizana dobro poznaje Ognjena Ožegovića. 

"Iz istog smo mesta, u kontaktu smo, dobri smo drugovi. Nadam se da ću i sa njegove strane imati pomoć", rekao je Goran Zakarić.

UTISCI O MUNDIJALU

"Pratim utakmice Svetskog prvenstva i mnogo mi je drago što su Srbija i Hrvatska počeli takmičenje pobedama. Svaka utakmica je važna, a posebno prve na ovakvim turnirima. Želim im svu sreću i da se što duže zadrže u Rusiji", kaže Zakarić.

- Prelazni rok u Partizanu -

DOŠLI: Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar