Šahinova inspiracija - veliki čovjek Neven Subotić!

Hvala ti za najnezaboravnije iskustvo u mom životu! Važno je biti i velikodušan.

Fudbal 22.06.2018 | 19:00
Šahinova inspiracija - veliki čovjek Neven Subotić!
Nije više igrač oko koga se otimaju najveći evropski klubovi, ali jeste inspiracija mnogima, pa i kolegama. Nekadašnji saigrač iz Dortmunda Nuri Šahin još jednom nas je podsetio koliko je Neven Subotić u stvari veliki čovek.

Naše vam reči nisu potrebne…

“Sedmicu sam proveo u Etiopiji u društvu mog dragog prijatelja Subotića. Još od 2013, Neven pravi bunare kako bi zadovoljio potrebe za vodom onih najsiromašnijih u regijama u kojima njom oskudevaju. Potrebe za čistom vodom, kako bi se sprečile bolesti koja izazivaju nehigijenski uslovi života. On takođe ohrabruje decu da idu u škole.

Uz podršku svoje fondacije, do sada je napravio oko 100 bunara sa vodom. Uvek mi je govorio: ‘Moraš da vidiš taj trenutak kako bi shvatio kako voda menja čovekov život’. Bio je u pravu. Zahvaljujući tebi, doživeo sam najnezaboravnije iskustvo u mom životu.

Ne mogu da ti zahvalim dovoljno za to što si mi omogućio da budem deo tog čina negraničene ljubaznosti. Sada ćemo zajedno da radimo kako bi deci širom sveta navlačili osmehe. Hvala ti!”.

Možemo samo da kažemo: bravo, Nevene!

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar