Ode i Kvarežma za Tošićem i Taliskom!

Pare koje se ne odbijaju. . . ! Ni on, ni Bešiktaš ne mogu da kažu "ne"!

Fudbal 20.06.2018 | 17:45
Ode i Kvarežma za Tošićem i Taliskom!
Kinezi su baš rešili da „opljačkaju“ Bešiktaš ovog leta. Konkretno, fudbalski radnici iz grada Guangdžou. Prvo je Duško Tošić prešao u Guangdžou R&F, potom je Anderson Taliska potpisao za Guangdžou Evergrande, a društvo u ovom milionskom  gradu bi trebalo da im pravi još jedan saigrač iz Bešiktaša -Rikardo Kvarežma.

Turski mediji javljaju da se Kvarežma dogovorio sa Gunagdžou Evergrandeom za dvogodišnji ugovor vredan 12.000.000 evra za dve sezone! S obzirom da ima 34 godine, bila je ovo ponuda koja se ne odbija. U Bešiktašu zarađuje nešto manje od 2.000.000 evra po sezoni. I to kada ispuni bonuse o odigranim mečevima gde mora upiše makar 30 zvaničnih mečeva u kojima ima minutažu od makar 45 minuta. Kinezi mu nude tri puta više...

Evergrande istu sumu nudi i Bešiktašu za obeštećenje jer Kvarežmin ugovor u Istanbulu traje do 2020. godine. Turski velikan planira kresanje budžeta kako bi do septembra platni spisak prvotimaca sveo na sumu od 50.000.000 evra godišnje, a odlaci Kvarežme, Tošića i Taliske se uklapaju u taj plan. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar