Nova ponuda za Blekija Milenkovića!

Ramadani došao sa 35. 000. 000 evra. . . ! Šta će sada odgovoriti Viola?

Fudbal 19.06.2018 | 16:00
Nova ponuda za Blekija Milenkovića!
Karijera Nikole Milenkovića napredujekoracima od sedam milja. Pre godinu dana je iz Partizana prešao u Fiorentinu za nešto više od 5.000.000 evra kao pojačanje za perspektivu, a danas oko njega obleće jedan od najboljih klubova sveta.

Kako javljaju lokalni mediji iz Firence, Atletiko Madrid je poslao i drugu ponudu za srpskog štopera. Ovoga puta vrednu 35.000.000 evra. Podsetimo, Viola je pre nekoliko dana odbila Atletikovu ponudu od 30.000.000 evropskih novčanica.

Još pre nekoliko meseci su italijanski mediji javili da iz Španije postoji interesovanje kluba iz Španije spremnog da plati 30.000.000 evra, ali se nije znalo koji je klub u pitanju. Pretpostavljalo se da je reč o Valensiji. Ipak, ispostavilo se da je Čolo Simeone prvi namirisao ogroman potencijal Milenkovića i da želi što pre da ga ugrabi dok mu cena nije skočila.

Svesni su toga i u Firenci i zato su odbili prvu ponudu, a videćemo kako će odgovoriti na drugu. Poredenik u poslu je menadžer Fali Ramadani. On nije Milenkovićev zastupnik već je od Atletika dobio ovlašćenje da radi na dovođenju srpskog reprezentativca kao što je pre godinu dana dobio zeleno svetlo od Fiorentine za transfer iz Partizana.

Pretpostavlja se da bi Milenković mogao da bude zamena za Stefana Savića jer se za Crnogorca interesuju Čelsi i Juventus. Na tom transferu radi upravo Ramadani koji je do sada radio sve Savićevetransfer pa je očigledno sklopio kombinaciju u kojoj bi uradio dva velika transfera i nadovezao ih jedan na drugi.

Čeka se odgovor Fiorentine. U ovoj situaciji, čini se da vredi rizikovati kao što je Lacio uradio pre godinu dana sa Sergejem Milinković Savićem i sačekao da mu još više skoči vrednost.

A prema prvom meču na Mundijalu, Blekijeva cena bi mogla drastično da skoči...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar