A Kolarovu za gol - LADA!

Ne varaju vas oči - srpski kapiten nagrađen je automobilom zbog gola u Samari.  Kolarov od Rusa dobio ''LADU 4X4''! Kapiten srpske reprezentacije i strijelac pobjedonosnog gola na utakmici sa Kostarikom, Aleksandar Kolarov, dobio je od domaćina nakon utakmice automobil na poklon!

Fudbal 18.06.2018 | 16:30
A Kolarovu za gol - LADA!
Nagrada za igrača utakmice, najvažniji pogodak u karijeri i na kraju poklon!

Kako prenosi "RT" (Russia Today), kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov će za pogodak na "Kosmos areni" u Samari dobiti vredan poklon od gradonačelnika ovog grada - automobil Lada 4x4!

Kako je izjavio guverner Samarske oblasti, Dimitrij Azarov, Kolarovu je poslije meča uručen automobil, odnosno sertifikat za vlasništvo novog modela čuvenog ruskog automobila koji se proizvodi u Samari.

"Poslije konsultacija sa navijačima iz Samare utvrdili smo da će nagrada biti dodijeljena igraču koji prvi postigne gol na stadionu Samara Arena u okviru Svjetskog prvenstva. Ovaj gol je postigao Kolarov, predali smo mu nagradu - sertifikat za LADU 4×4 (novi model čuvene Lade Nive - prim. aut.). Veoma je bio srećan zbog toga, čitava ekipa je to prihvatila sa oduševljenjem",rekao je Azarov a prenosi agencija TASS.

Pa Aleksandre, uživaj u vožnji!

Izvor: mondo.rs/mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar