Osipa se igrački kadar Borca!

Redove banjalučkog kluba napustila tri fudbalera.

Fudbal 18.06.2018 | 10:45
Osipa se igrački kadar Borca!
Mladen Veselinović, Branko Ojdanić i Predrag Zekanović nisu više članovi banjalučkog Borca.

Ojdanić je pristupio podgoričkom Titogradu (nekadašnja Mladost), prošle sezone trećeplasiranom timu Prve lige Crne Gore, koji će igrati kvalifikacije za Ligu Evrope.

Debitant u premijerligaškom društvu, Zvijezda 09 iz Etno sela Stanišići, nova je destinacija Predraga Zekanovića, dok je Mladen Veselinović na pragu potpisa ugovora sa sarajevskim Željezničarom, sa kojim je već odradio trening.

S druge strane, novi fudbaler Borca trebalo bi da postane 22-godišnji napadač Demir Jakupović, koji je u nedavno završenoj sezoni Prve lige Republike Srpske nastupajući za Rudar Prijedor bio prvi strijelac sa 16 pogodaka.

Takođe, za usluge najboljeg Borčevog golgetera Petra Kunića zainteresovani su brojni klubovi i veliko je pitanje da li će ostati na Gradskom stadionu.

Podsjetimo, još je neizvjesno u kojoj ligi će Borac nastupati u narednoj sezoni, a sve bi trebalo da bude poznato u utorak, 19. juna, za kada je zakazana sjednica Skupštine kluba.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

DR

18.06.2018 09:24

To vam je politika SNSDa donijela dragi moji Banjalucani a Igokeja iz sela barata sa milionima i dalje podrzavajte Dodika i mafijase.Zalosno ali istinito nedaj se Borac vi to nezasluzjete.

ODGOVORITE