Liverpul pušta Markovića u Olimpijakos?!

Izgleda da je blizu. . .

Fudbal 18.06.2018 | 19:00
Liverpul pušta Markovića u Olimpijakos?!
Delovalo je u prvom trenutku da je priča na dugačkom štapu, ali izgleda da bi selidba Lazara Markovića u Pirej mogla da bude realnija i brža nego što se uopšte očekivalo!

Iz Grčke se mogu čuti sve glasnije priče da bi transfer Lazara Markovića na Karaiskakis mogao da se dogodi „preko veze“. Odnosno, da je Liverpul spreman da Markovića pusti na konto dobrih odnosa sa Olimpijakosom koji traju godinama unazad. Tako bar tvrde grčki izvori sa Ostrva. 

Na Enfildu su, navodno, pozitivno reagovali na poziv iz Pireja i sada se ozbiljno razmišlja o tome da Marković bude prosleđen na jednogodišnju pozajmicu. Samo, videće se, pod kojim uslovima. Markoviću na kraju sledeće sezone ističe ugovor sa Liverpulom, koji ga je 2015. godini Benfiki platio 25.000.000 evra. Ipak, srpski brzanjac nikada nije uspeo da opravda uloženi novac, ni velika očekivanja, zbog čega je išao na pozajmice u Hal, Fenerbahče, Sporting i Anderleht poslednjih šest meseci. 

Olimpijakos definitivno nema velike finansijske mogućnosti i Liverpulu ne bi mogao da uplati neki veći novac na ime celog posla, a kako interesovanje za Markovića nije veliko, pozajmica bi mogla da se dogodi uz određeno obeštećenje. 

Lazar Marković je, podsetimo, izričita želja uprave Olimpijakosa i savetnika prvog čoveka kluba Evangelosa Marinakisa - Kristijana Karembea. On je dao predlog da Olimpijakos krene u ofanzivu na Markovića, a navodno je i trener Pedro Martins zainteresovan za njega. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar