Fudbal će osvojiti Rusiju - otvoreno je SP!

Spektakularnom ceremonijom otvoreno je Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.  A od Robija gledaocima - srednji prst! Skandal na otvaranju Mundijala u Rusiji. Pogledajte. . .

Fudbal 14.06.2018 | 18:00
Fudbal će osvojiti Rusiju - otvoreno je SP!
Četiri godine posle Brazila u Moskvi je na stadionu Lužnjiki otvoreno 21. Mundijal utakmicom Rusija - Saudijska Arabija.

"Fudbal će osvojiti Rusiju, a iz Rusije, osvojiće i ceo svet. Uživajte u najvećoj proslavi na Zemlji. Hvala vam predsedniče Putin, hvala Moskvo i Rusijo", rekao je na otvaranju prvi čovek FIFA Đani Infantino.

Na otvaranju su pevali pevač Robi Vilijams i pevačica Aida Garifulina, a trofej za koji će se u narednih mesec dana fudbaleri boriti predstavili su golman Iker Kasiljas i model Natalija Vodionova.

A od Robija gledaocima - srednji prst! Skandal na otvaranju Mundijala u Rusiji. Pogledajte...

Ljubitelji fudbala s nestrpljenje su očekivali 14. jun i start 21. Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Ali, na ceremoniji koja je prethodila duelu Rusije i Saudijske Arabije, viđen je nepromišljen potez legendarnog pjevača Robija Vilijamsa.

Engleskoj pop zvijezdi pripala je čast da otvori Mundijal, a Vilijams je u jednom trenutku pokazao srednji prst u pravcu kamere!



Kome je isti bio upućen, za sada je nejasno, ali će sigurno o ovakvom skandaloznom ponašanju biti mnogo priče u danima pred nama.

Očekivano, ili je ovo previše čak i za kontroverznog Robija Vilijamsa?

Izvor: B92/mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar