Singapur: Tramp slavio rođendan

Američki predsjednik Donald Tramp, koji će u četvrtak napuniti 72. godine, uživao je u ranije upriličenoj proslavi rođendana tokom ručka sa premijerom Singapura Li Hsijen Lungom.

Svijet 11.06.2018 | 10:58
Singapur: Tramp slavio rođendan
Tramp se danas sastao sa premijerom Singapura i pomoćnicima oba lidera, a ministar spoljnih poslova Singapura Vivijan Balakrišnan okačio je na svom nalogu na Tviteru fotografiju Trampa i torte ukrašene jednom svijećom, prenosi AP.

“Proslava rođendana, malo ranije”, naveo je u opisu fotografije.Tramp će 14. juna napuniti 72. godine, ali će se prije toga u utorak imati istorijski sastanak sa sjevernokorejski liderom Kim Džong-unom.

Tramp je tokom radnog ručka sa premijerom Singapura i pomoćnicima oba lidera rekao da misli da bi "stvari mogle da ispadnu veoma lijepo" sa Sjevernom Korejom.

On je, takođe, rekao Liju da je odluka da se samit održi u Singapuru donijeta "veoma svejsno" i izrazio zahvalnost zbog organizovanja samita.

“Cijenimo vaše gostoprimstvo, profesionalizam i vaše prijateljstvo”, rekao je Tramp.

Američki državni sekretar Majk Pompeo, koji je sjdio pored Trampa na ručku, naveo je u saopštenju da je Tramp "dobro pripremljen" za taj sastanak.

Izvor: Tanjug

Komentari / 0

Ostavite komentar