Čelsi se okrenuo Jokanu!

Veliki je, čekamo vesti! I fudbaleri Čelsija čuli su za mogućnost da Slaviša Jokanović bude sledeći menadžer. Pedro, konkretno, ne bi imao ništa protiv.

Fudbal 08.06.2018 | 10:45
Čelsi se okrenuo Jokanu!
Slaviša Jokanović jedan je od 20-ak trenera o kojima se ovog juna svakodnevno govori na "Stamford bridžu" i u domu ili na jahti vlasnika Čelsija, Romana Abramoviča.

Ni u engleskom klubu ne trude se da sakriju da razmatraju veliki broj stručnjaka u pripremi odlaska temperamentnog menadžera, Antonija Kontea, a iako je u više navrata objavljeno da je na kraju izbor "pao" na Lorana Blana - ta informacija do danas nije potvrđena!

Umesto Blanove promocije, uticajni "Sky Sports" objavio je ovog četvrtka uveče da ima saznanja o tome kako među brojnim Abramovičevim savetnicima ima i onih oduševljenih Jokanovićevim stilom i metodama rada, a sve je dopunjeno i izjavom prvotimca Čelsija, Pedra Rodrigeza, koji je u superlativu govorio o aktuelnom menadžeru Fulama.

Nakon što je Jokan vratio Čelsijeve komšije u Premijer ligu, postao je još interesantniji top menadžmentu kluba čiji je dres nosio kao igrač.

"Svesni smo da su određene promene moguće i čekamo da vidimo šta će se dogoditi. Znamo i da je on (Jokanović, prim. aut) veliki menadžer", rekao je Pedro novinarima radio stanice "Cadena Ser".

Uticajna madridska stanica intervjuisala je bivšeg asa Barselone nakon što je imenovan za ambasadora Tenerifa, ostrva na kojem je i rođen. Igrom slučaja, 49-godišnji srpski trener je tokom profesionalne karijere nastupao i za – Tenerife.

"Mnoga imena se pominju i on je jedno od njih. Ako dođe novi menadžer, pokušaćemo da ostvarimo najbolji mogući odnos", rekao je Pedro koji je 2015. došao na "Bridž" iz Barselone i postigao 28 pogodaka uz dva osvojena trofeja - Premijer ligu prošle i FA kup ove sezone.

To, međutim, nije bilo dovoljno da Čelsi i Konte nastave saradnju utoliko što je ekipa ove sezone ostala bez plasmana u Ligu šampiona.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar