Zvezdine želje su u Beogradu, čekaju i - treniraju!

Marko Marin i Jagoš Vuković ne gube vreme.

Fudbal 05.06.2018 | 17:15
Zvezdine želje su u Beogradu, čekaju i - treniraju!
Nadaju se navijači Crvene zvezde da bi ovog leta na stadion Rajko Mitić mogao da stigne tandem Olimpijakosa: Marko Marin - Jagoš Vuković. Koliko je to realno, videćemo, ali njih dvojica ne gube vreme. Već su u Beogradu i vredno treniraju!

I jedan i drugi godinama sarađuju sa kondicionim trenerima Aleksandrom Stajkovcem - jedno vreme zaposlenim upravo u Zvezdi - i Ratkom Radojičićem, nekadašnjim igračem beogradskog Dorćola, pod čijim nadzorom i trenutno održavaju formu.

Crveno-beli su ozbiljno "zagrizli" za Marina, a može se čuti i da je osvajač bronzane medalje sa reprezentacijom Nemačke na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. spreman da konačno zaigra za klub čiji je navijač odmalena. Problem je, međutim, to što Olimpijakos ne želi da ga pusti na pozajmicu, već navodno traži obeštećenje od oko 1.500.000 evra, a to značajno umanjuje Zvezdine šanse da ga dovede u svoje redove, jer je - po nezvaničnim informacijama - potrebno izdvojiti i oko 800.000 evra za njegovu godišnju platu.

Što se tiče Vukovića, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Veroni, interesovanje je pokazao i Fenerbahče, čije su finansijske mogućnosti daleko veće od Zvezdinih...

Dani odluke su pred nama, a za to vreme Marin i Vuković čekaju i rade sa proverenim trenerima.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar