Baloteliju prija jug Francuske, ali mijenja klub!

Temperamentni napadač je na meti Marseja.

Fudbal 05.06.2018 | 16:00
Baloteliju prija jug Francuske, ali mijenja klub!
Francuski mediji izveštavaju da Olimpik iz Marseja sprema ponudu za Marija Balotelija, pošto žele da izbegnu situaciju od prošlog leta kada su sa dovođenjem napadača odugovlačili do kraja samog kraja prelaznog roka.

Rudi Garsija je već obavio razgovor sa "Super Marijom", dok Puma, sponzor Marseja, ali i Balotelija, aktivno "gura" da do dogovora dođe.

Ono što povećava šanse Marseja je želja Roberta Manćinija, novog selektora Italije, da Baloteli pojača finalistu Lige Evrope. Ako se ne pronađe zajednički jezik sa Balotelijem, alternativa je Visam Ben Jeder, član Sevilje, kojeg mnogi čelnici kluba žele iz razloga što ima dosta mirniji temperament od Italijana.

Želje samog Balotelija nisu jasne. Njegova ćerka živi u Napulju što Napolitance čini atraktivnom destinacijom, ali vicešampioni Italije, na čelu sa Karlom Anćelotijem, nisu pokazali konkretan interes za fudbalera Nice.

Mino Rajola, agent Marija Balotelija, se potajno nada da odvede svog igrača u Monako, jer Mario u tom slučaju ne bi morao odseliti iz Nice. Obeštećenje bi iznosilo najmanje 10 miliona evra, pišu francuski mediji...

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar