Levante ima ideju - Maksimović umjesto Lukića!

O ovom interesovanju piše Kadena SER.

Fudbal 04.06.2018 | 11:00
Levante ima ideju - Maksimović umjesto Lukića!
Torino nema želju da pregovara o novoj pozajmici Saše Lukića, a to znači da će Levante morati da traži nove opcije. Iako, piše Kadena SER, Levante nije potpuno odustao od Lukića, iako su šanse minimalne.

Ukoliko Lukić ne bude u dohvatu Levantea, onda su tu neke nove opcije. Sportski direktor Visente Blanko Tito pravi moguću listu novih igrača, a među njima su Džefeson Lerma, Hoze Kampanja i Šeik Dukure.

Ali i naš Nemanja Maksimović.

Kako piše Kadena SER, Levante traži igrača koji će da igra između dva šesnaesterca. Da ima dobru defanzivu, ali i da može da ukrade loptu i da pruži dobro dodavanje u napadu.

Maksimović ispunjava određene kriterijume. Ima samo 23 godine i ugovor do juna 2023. godine koji je potpisao kada je stigao iz Astane.

Najveći problem Maksimovića u Valensiji bila je velika konkurencija na njegovoj poziciji gde se još nalazeKondogbija i Kokelan. 

Možda je Levante opcija gde bi ovaj fudbaler mogao da dobije veću minutažu i da pokaže talenat koji je pokazao mnogo puta. Sećamo se samo gola Brazilu na Mundijalitu.

Do sada se Maksimović povezivao sa različitim ekipama, a neke od njih su Alaves i Verder.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar