Kimov izaslanik putuje u Ameriku?

Južnokorejski mediji javili su da je jedan uticajni sjevernokorejski zvaničnik krenuo na put u SAD radi mogućeg učešća u pripremama sastanka predsjednika SAD Donalda Trampa i sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una.

Svijet 29.05.2018 | 08:17
Kimov izaslanik putuje u Ameriku?
Južnokorejska agencija Jonhap prenijela je da je ime Kim Jong Čola na listi putnika za današnji let iz Pekinga u Vašington.

Kasnije je javljeno da je Kim promijenio svoj let za sutra i da mu je destinacija Njujork, ali nije navedeno zašto. Novinari agencije AP vidjeli su Kima na aerodromu u Pekingu.

Južnokorejska predsjednička kancelarija nije mogla da potvrdi ovaj izvještaj.

Kim Jong Čol je bivši šef vojne obavještajne službe i aktuelni potpredsjednik centralnog komiteta vladajuće sjevernokorejske partije, a oblast kojom se bavi su međukorejski odnosi.

Izvor: Srna

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

kuku nama sa nama

29.05.2018 06:25

Kako su oni slozni poput siptara...sukobi sjevera i juga su samo mamac za svjetske budale koje vjeruju da su oni u sukobu

ODGOVORITE
Name

fičo

29.05.2018 06:43

Ovo je neka klopka za sjevernu koreju

ODGOVORITE
Name

055

29.05.2018 07:46

Nema pametovanja,ako ostanu ovako pod sankcijama biće isrpljivani do samouništenja,ako prihvate igru rasturice ga u tkz.demokratskim procesima!

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

29.05.2018 08:55

U vezi susreta Tramp-Kim, mogu ti reći da se Kim pokazao državnikom, a Tramp je ispao gotova budala. Te hoću sastanak, te neću, te opet hoću. Želi stvoriti utisak da ga ovaj moli za nešto. Dalje, Kim je napravio bombu i sada je logično da smiruje stvari, da stavlja tačku na "I".