Barsa dogovorila prvu prodaju!

Za igrača kojem ističe ugovor 20. 000. 000 evra i nije loša lova. . . !

Fudbal 29.05.2018 | 14:00
Barsa dogovorila prvu prodaju!
Počela je čistka u Barseloni, prva prodaja već dogovorena. U kasu Barselone će se sliti 20.000.000 evra od Votforda za transfer Đerara Deulofeua.

Krilni napadač je zimus prešao u Votford na pozajmicu i ostavio dobar utisak. Englezi se nisu dvoumili da li žele da ga zadrže i prethodnih dana je postignut dogovor sa Barsom oko konačnog transfera.

Katalonci uopšte nisu prošli loše u ovom poslu jer Deulofeu ima ugovor do leta 2019. godine, pa je 20.000.000 evra više nego pristojna suma za igrača koji ualzi u poslednju godinu ugovora.

Transfer bi trebalo i zvanično da bude potvrđen naredne nedelje kada se u Barselonu iz Brazila vrati šef fudbalskih operacija Pep Segura koji tamo pregovora oko kupovine supertalentovanog Rodriga.

Deulofeu je pre nekoliko nedelja obavestio Barselonu da mu je lepo u Votfordu i da želi tamo da ostane, a katalonski klub je aminovao. Barsa pored obeštećenja insistira i na bonusu vezanom za broj odigranih mečeva, ali i na procentima od sledećeg transfera Deulofeua. To su dva detalja koja će biti ispregovarana kada se Segura vrati u Brazil.

Prodaja Deulofeu je samo prva u nizu koji bi trebalo da se nastavi narednih dana. Barsa očekuje keš od prodaja Andrea Gomeša, Paka Alkasera, Aleša Vidala, Denisa Suareza, Luke Dinja, Munira El Hadadija, Rafinje...  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar