Klop: Saosjećam sa Karijusom...

Šteta za ovakvu sezonu! Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da saoseća sa golmanom Lorisom Karijusom za koga kaže da je dobar momak.

Fudbal 27.05.2018 | 18:45
Klop: Saosjećam sa Karijusom...
Karijus je svojim dvema greškama odlučio finale Lige šampiona u kom je Liverpul poražen od Real Madrida 3:1.

"Redsi" su na meču doživeli i veliki peh jer se već u prvom poluvremenu posle duela sa Serhiom Ramosom povredio Mohamed Salah.

"Plan je bio samo da igramo na pobedu, ništa drugo, nema mnogo šta da se kaže. Dobro smo počeli i igrali baš kako smo hteli. Situacija sa Serhiom Ramosom i Salahom je izgledala loše i bila je šok za tim. Izgubili smo dobar momentum i oni su se izdigli", rekao je Klop posle utakmice. 

Menadžer Liverpula je dodao da njegova ekipa nije mogla da dopre do Luke Modrića i Tonija Krosa. 

"Morali smo da trčimo i radimo mnogo, to smo radili i u tome je došlo poluvreme. Šta mogu da kažem za golove, mi smo dali jedan oni su dali tri. Greške golmana? Loris Karijus to zna, svi to znaju. Šteta je u ovakvoj utakmici i ovakvoj sezoni. Saosećam sa njim, on je dobar momak. Druga greška je posledica prve", kaže Klop koji je pohvalio makazice Gareta Bejla. 

"Uradili smo sve što smo mogli, igrači su probali sve ali nije ispalo najbolje po nas. Sve je bilo sjajno do te utakmice. Uđete u finale da biste ga osvojili, imate dobru šansu, a mi je nismo iskoristili", rekao je Klop.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar