I heroj Reala podigao glas: Razočaran sam...!

Nije iznenađenje što je Garet Bejl nezadovoljan statusom u Realu, ali možda prve reči posle finala Lige šampiona ne bi trebalo da budu "rezervisane" za priču o tome.

Fudbal 27.05.2018 | 17:15
I heroj Reala podigao glas: Razočaran sam...!
Igrao je fantastično Bejl u završnici sezone, Zidan je govorio o tome da mu "zadaje glavobolju"oko sastava za finale Lige šampiona, ali ga je ipak ostavio na klupi...

Ipak, njegov doprinos u finalu bio je daleko najveći pošto je prvo majstorski postigao gol makazicama, da bi potom i snažnim udarcem sa više od 25 metara "probio" i Lorisa Karijusa potpunog tragičara meča u Kijevu.

Zaslužio je priznanje za igrača utakmice, ali u razgovoru sa novinarima po okončanju susreta je, kao i Kristijano Ronaldo, govorio o svom nezadovoljstvu.

"Očigledno je da sam razočaran što nisam počeo meč. Osećao sam da to zaslužujem, ali naravno trener donosi odluke. Želim da igram svakog vikenda, a to je nešto što se nije dešavalo ove sezone", jasno je šta je Velšanin poručio Realu, Zidanu...

"Bio sam povređen pet nedelja i nisam imao kontinuitet. Moram da sednem sa mojim agentom i da raščistimo stvari", dodao je Bejl za koga se interesuju Bajern, Totenhem, Junajted...

Nakon priče o budućnosti, kojoj možda nije bilo mesto u prvoj izjavi sa terena, Bejl je naveo da mu je drago što je još jednom pokazano da fudbal nije igra sa samo 11 terena i da je moguće i sa klupe napraviti "uticaj" na rezultat.

"Nismo imali sjajnu utakmicu u Ligi, ali smo osvojili Ligu šampiona. Došli smo motivisani i spremni i znamo da smo napravili nešto veliki. Znamo kako smo igrali i ovo je bila sjajna sezona za nas. Kritičare ne slušamo, znamo koliko smo "gladni" trofeja", zaključio je Garet Bejl koji je sa Realom osvojio čak četiri titule Lige šampiona.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar