ODVRATNO: "Umri, golmane", "Ti si kancer"!

Golman Liverpula Loris Karijus, koji je mnogo doprineo da Real Madrid postane prvak Evrope, jeste dobio aplauz od navijača svog tima, ali postoji i armija onih koja mu je poželela sve najgore.

Fudbal 27.05.2018 | 16:45
ODVRATNO: "Umri, golmane", "Ti si kancer"!
Jedna od osoba kojoj je u subotu uveče preseo život svakako je bio golman Liverpula Loris Karijus.

Šta je sve taj momak uradio u subotu u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida teško je i prepričati. Bukvalno je bio asistent kod dva gola Reala, pa moglo bi da se kaže i da je bio strelac.

Uplakani Karijus posle utakmice molio je navijače Liverpula za oproštaj, a oni su mu aplaudirali.

Međutim, ima i onih drugih navijača Liverpula i to u ogromnom broju koji su poželeli Karijusu sve najgore, upućivali mu pretnje, upoređivali ga sa najtežim oblikom kancera... 

Sakriveni iza tastatura svojih kompjutera i telefona, mnogi "navijači" Liverpula zaboravili su na ono "You'll Never Walk Alone":  

Pogledajte samo ove odvratne poruke na Twitter-u:

"Karijus je ljudski ekvivalent za kancer", "Molim te, molim te, molim te, dobij najteži oblik raka ti patetični izgovoru za ljudsko biće", "Idi i umri, molim te", "Nadam se da će ti porodica umreti"...

Neko je čak na engleskoj stranici Vikipedije izmenio biografske podatke o Karijusu, napisavši da je on umro?!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Rdx

27.05.2018 15:39

Navijači su najveći ološ većinom ljudi sa osnovnom školom. Pa ko bi normalan svakog vikenda išao na stadion i oni misle da polažu pravo da tako vrijeđaju igrače.

ODGOVORITE