Kamenicama na zgradu Vlade

Na protestu u Tirani se, prema procjenama medija, okupilo više hiljada građana, predstavnika opozicije i njihovih simpatizera, s ciljem rušenja aktuelne vlade, premijera Edija Rame.

Svijet 26.05.2018 | 17:00
Kamenicama na zgradu Vlade
Oni protestuju ispred zgrade albanske vlade, gdje im se obratio lider Demokratske stranke Albanije Ljuljzim Baša.

Okupljeni su uzvikivali "Ramo, odlazi" i nosili su antivladine transparente, kao i zastave Albanije i EU. Neki od njih su gađali kamenicama zgradu vlade i Ministarstva unutrašnjih poslova, prenosi "B92".

Na transparentima koje nose ispisani su zahtjevi za ostavku Rame i ministra unutrašnjih poslova Fatmira Džafaja koji su, kako se tvrdi, omogućili da zemljom vladaju kriminal i korupcija, koji su opustošili zemlju, javlja "Sputnjik".

U protestu učestvuje i desničarski lider Salji Beriša, kao i lideri više drugih desničarskih partija u Albaniji.

Proteste obezbjeđuju jake policijske snage, pišu mediji.

Izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

RAJNA

26.05.2018 15:19

Da čovjek poželi jedan pelcer i u svojoj baši, al daće dragi Bog, duva vjetar, lete pčele , vrši se oprašivanje cvijeća , pa će se jedan pelcer primiti i u Bosni i Hercegovini, može i junski i avgustovski, daće Bog.

ODGOVORITE
Name

Realno

26.05.2018 16:58

Svaka cast

Name

Medo

26.05.2018 17:32

Obradovao sam se kad sam vidio naslov ali sam se ubrzo razočarao kad sam shvatio da se ne radi o Banja Luci...

ODGOVORITE
Name

Dario

27.05.2018 08:48

NAMA SRBIMA POD REZIMOM MILOKRADA BEZ VELIKOG NARODNOG BUNTA I SKIDANJA SA VLASTI MAFIJASKE KORUMPIRANE BANDE NEMA NAM PERSPEKTIVE.FALI NAM SLOBODARSKOG DUHA I MISLIM DA SMO MASOVNO PUTEM MEDIJA VJESTO HIPNOTISANI,DOK U FEDERACIJI BIH MUSLIMANI I HRVATI POKAZUJU DA JOS UVIJEK MOGU IZACI NA ULICE I NAPRAVITI NESTO IAKO JE FEDERACIJA BAR PO PRIMANJIMA GRADJANA NAPREDNIJI DIO BIH,NAZALOST.

ODGOVORITE