Liga nacija: Brazil slavio u Kraljevu protiv Srba!

Odbojkaši počeli porazom! I to, nažalost, ubedljivim.  Srpske igrače koštao veliki broj grešaka u prva dva seta - 0:3.

Ostali sportovi 25.05.2018 | 22:10
Liga nacija: Brazil slavio u Kraljevu protiv Srba!
Muška odbojkaška reprezentacija Srbije porazom je počela Ligu nacija, pošto je u Kraljevu izgubila od Brazila.

Srpski odbojkaši su poraženi 0:3, po setovima 22:25, 22:25, 24:26.

Naredni rival našem timu biće Nemačka, u subotu od 19.00, dok će se u poslednjem kolu prvog vikenda u nedelju u istom terminu sastati sa Italijom.

Selekcija Brazila savladala je Srbiju u Kraljevu na startu Lige nacija. Olimpijski šampion iz Rija slavio je sa 3:0 u Kraljevu, iako je sam viniš trećeg seta obeležila kontroverza odluka sudija, koji su pri rezultatu 24:24 u trećem setu poništile poen Aleksandra Atanasijevića, jer je to bio navodno četvrti kontakt sa loptom selekcije Nikole Grbića u tom napadu. Brazilci su to iskoristili i odmah iskoristili meč loptu.

Previše su grešaka napravili domaći igrači tokom prva dva seta, kada su dozvolili protivniku da se razigra i stigne do nedostižne predosti posle sat vremena igre.

Na kraju, najviše poena u pobedničkom sastavu, ukupno 17, osvojio je sjani Valas de Souza, dok jeMauriso Boržes osvojio 13.

Kod domaćina, koji je imao fantastičnu podršku izuzetno bučne Kraljevačke publike, najviše poena doneo je Atanasijević (15). Ivović je osvojio 11, a Lisinac 10.

Srbija već sutra od 19 časova na istom mestu dočekuje Nemačku (19.00), dok će u nedelju protivnik imati Italija (19.00).

Izvor: mozzartsport/Beta

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar