Video: Kad je posljednji put Salah igrao protiv Reala...

Patili su Marselo, Serhio Ramos, Kazemiro. . . ! Da započnemo zagrevanje pred najveću klupsku utakmicu 2018. godine. . .

Fudbal 25.05.2018 | 21:20
Video: Kad je posljednji put Salah igrao protiv Reala...
Dane više ne odbrojavamo, uskoro ćemo početi da odbrojavamo sate. Finale Lige šampiona, najveća klupska utakmice godine, na programu je sutra uveče (subota, 20.45), a Real Madrid u nju ulazi kao blagi favorit. Nije nikakva tajna da i Jirgen Klop i navijači Redsa najviše očekuju od Mohameda Salaha,Egipćanina koji igra sezonu iz snova u svojoj debitantskoj godini na Enfildu. Eventualni gol u kijevskom finalu, ili da ne kažemo trofej prvaka Evrope, ne bi predstavljao samo krunu ove fantastične sezone, već sasvim sigurno i njegove dosadašnje karijere. 

Najviše - ali problema po njih - od Salaha očekuju i u Madridu. U to ne sumnjajte. Jer dobro su svi u taboru Reala upamtili kako je bilo kada je vihorni krilni napadač poslednji put igrao protiv njih. Zato malo podsećanje na 8. mart 2016. i blistavu partiju Mohameda Salaha na Santijago Bernabeuu.

Sećate se?    

Ozbiljno su patili u tom meču osmine finala Lige šampiona defanzivci Madriđana. Serhio Ramos i Marselopre svih, pa onda i Kazemiro i Modrić, kao centralni vezisti koji su pomagali po bokovima povremeno. Taj partija Salaha mnogo podseća na ovo što on radi ove sezone, samo što realizacija ne može da se poredi sa trenutnom. Ispromašivao se i on sam, ali i Edin Džeko, pa je Real sve to lepo kaznio i na kraju slavio sa 2:0. Posle je u revanšu bilo 2:0 za Špance, a na kraju su stigli i do trofeja Lige šampiona.  

Kompilacija od koje adrenalin navijača Liverpula raste na maksimalu...



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar