Cijelo selo nosi crveno!

Sadio Mane poslao je 300 dresova Liverpula u svoje rodno selo u Senegalu pred finale Lige šampiona.

Fudbal 25.05.2018 | 17:15
Cijelo selo nosi crveno!
Fudbaler Liverpula Sadio Mane zna da će u subotu tokom finala Lige šampiona protiv Real Madrida u Kijevu imati veliku podršku iz daleka.

Fudbaler iz Senegala, koji je deo "strašne" Liverpulove trojke zajedno sa Mohamedom Salahom i Robertom Firminom, očekuje da će njegovo selo Bambali od 2.000 stanovnika sutra stati tokom finala u Kijevu.

''Kupio sam 300 dresova Liverpula i poslao sam ih stanovnicima mog sela, tako da mogu da ih nose dok gledaju finale. Niko u selu neće raditi u vreme utakmice", otkrio je Mane britanskim novinarima.

Fudbaler "crvenih" je 2005. godine u Bambaliju gledao veliku pobedu Liverpula u finalu Lige šampiona protiv Milana, a sada se nada da će se u svoje selo vratiti kao pobednik tog takmičenja.

"Da mi je neko tada rekao da ću igrati u finalu Lige šampiona odgovorio bih mu da je to nešto neverovatno. Nadam se da ćemo pobediti. Moja porodica i dalje živi u tom selu, moja majka, ujak, i svi oni će gledati utakmicu", rekao je Mane.

Mane je naveo da se i dalje jasno seća finala iz 2005. On je to finale gledao s prijateljem, koji je veliki navijač Liverpula.

"Nisam navijao za Liverpul u to vreme, bio sam navijač Barselone... Moj prijatelj je na 3:0 za Milan prestao da gleda, kada se vratio nije mogao da veruje. On je veliki navijač Liverpula, još je u Senegalu. Zamolio me da ovog puta ne budemo u zaostatku od tri gola".

Finale Lige šampiona između Liverpula i Real Madrida igra se sutra od 20.45 časova u Kijevu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar