Zdjelar ostaje u Partizanu!

Neopisiv osećaj zbog gola! Saša Zdjelar opisao je gol za pobedu Partizana u finalu Kupa kao prelep i fenomenalan i zahvalio se navijačima na podršci u Surdulici.

Fudbal 24.05.2018 | 20:45
Zdjelar ostaje u Partizanu!
Partizan je u sredu savladao Mladosti 2:1 i treći put zaredom osvojio Kup Srbije, a Zdjelarov gol u 62. minutu je prelomio rezultat na stranu kluba iz Humske.

"Kako se može opisati gol u finalu Kupa Srbije i kojim rečima osim prelepo i fenomenalno. Znali smo da neće biti nimalo lako sa ekipom Mladosti i zato smo od prvog trenutka igrali napadački i sa stalnim pretnjama po njihov gol. Naša pobeda i konkretno moj gol, kao i Markov su golovi cele ekipe i svima bih čestitao na ovoj pobedi", rekao jeZdjelar za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, bez obzira na dalek put do Surdulice, saigrači i on su se zahvaljujući prisustvu svojih navijača osećali kao da igraju kod kuće.

"Zahvalio bih se navijačima na fenomenalnoj atmosferi koju su napravili u Surdulici, gde smo se zaista osećali kao kod kuće uz zahvalnost za put koji su prešli od svojih domova do stadiona, a koji nije mali", izjavio je Zdjelar.

Osvajač zlatne medalje sa omladinskom reprezentacijom Srbije na Novom Zelandu sinoć je odigrao poslednju utakmicu kao pozajmljeni fudbaler Olimpijakosa.

Međutim, generalni direktor Partizana Miloša Vazura potvrdio za "Sportski žurnal" da su crno-beli dogovorili otkup ugovora u iznosu od pola miliona evra.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar