Otac i kćerka se žestoko posvađali

Neobičan događaj, u kojem su akteri otac i kćerka, dogodio se juce u Cazinu, a policiji je prijavljen verbalni i fizički sukob između njih, kao i namjerno izazivanje saobraćajne nezgode i oštećenje putničkog motornog vozila

Bosna i Hercegovina 24.05.2018 | 11:22
Otac i kćerka se žestoko posvađali
"Policijskoj stanici u Cazinu javljeno je da je došlo do saobraćajne nezgode, a potom verbalnog i fizičkog sukoba.Tokom istrage utvrđeno je kako su uzrok svega narušeni porodični odnosi, te da je H.O. (61) svojim vozilom namjerno udario u vozilo kojim je upravljala njegova kćerka I.K. (37), da bi potom ista oštetila vozilo oca razbivši vjetrobransko staklo", saopštila je portparol MUP-a USK, Snježana Galić.

Nezvanično saznajemo kako je I.K. bila u posjeti svom ocu, te da je između njih dvoje došlo do svađe, nakon čega se kćerka odvezla svojim automobilom.

Međutim, H.O. je sjeo u svoje vozilo i krenuo za njom, sustigao njen automobil i namjerno se sudario s njim.

Nakon toga, kćerke je dograbila veliki automobilski ključ i slupala vjetrobransko staklo na očevom automobilu. Protiv oba lica podnesena je prijava zbog krivičnog djela "oštećenje tuđe stvari", saopšteno je iz policije.

(Nezavisne)

Komentari / 0

Ostavite komentar