Kežman: Ogromno je interesovanje za Sergeja!

Ima potencijal da postane najbolji na svetu na svojoj poziciji! „U fudbalu se nikad ne zna šta se može dogoditi od jednog do drugog dana, pa ćemo videti šta budućnost nosi”, kaže menadžer srpskog veziste.

Fudbal 25.05.2018 | 15:00
Kežman: Ogromno je interesovanje za Sergeja!
Lacio nije obezbedio plasman u Ligu šampiona, ali to prema rečima njegovog menadžera Mateje Kežmana nema prevelikog uticaja na to da li će sjajni srpski vezista ostati u Rimu.

Ipak, interesovanje zainteresovanih klubova je sve veće i ozbiljnije kako se bliži početak prelaznog roka i biće teško odoleti unosnim ponudama.

„Postoji ogromnog interesovanja. Sergej još uvek ima dugoročan ugovor sa Laciom, ali kao što sam rekao i pre nekoliko dana, postoji veliko interesovanje. Igranje u Liga šampiona je san za sve one koji se bave fudbalom, ali Sergej ima samo 23 godine i dovoljno vremena da to ostvarai”, rekao je Kežman za Kalčo Merkato.

Ipak, kako ostati imun na interesovanje i potencijalne ponude Mančester junajteda, Real Madrida i Juventusa?

„U fudbalu se nikad ne zna šta se može dogoditi od jednog do drugog dana, pa ćemo videti šta budućnost nosi. On je svakako bio jedan od najboljih igrača Serije A ove sezone i ima potencijal da postane najbolji na svetu na svojoj poziciji”, rekao je Kežman.

Sergej je u Rim stigao na leto 2015. godine, a prošle godine je stavio paraf na novi do leta 2022. godine.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar