Nadal: Ne volim Rodžerovu igru, ali kad Novak nastupa...

Toni Nadal, stric Rafaela i njegov nekadašnji trener, rekao je da voli kada Novak Đoković nastupa dobro, dok kod Federera ne voli njegovu brzu igru.

Tenis 21.05.2018 | 21:30
Nadal: Ne volim Rodžerovu igru, ali kad Novak nastupa...
"Volim da vidim kada Đokovića igra veoma dobro, tada mi izgleda gotovo nepobedivo. Generalno, volim kada igrač daje sve od sebe i kada igra neverovatne udarce", rekao je Toni za špansku agenciju EFE.

Toni je od početka pratio razvoj Rafine karijere i najzaslužniji je zašto je Španac postao najbolji teniser na šljaci u istoriji ovog sporta. 

"Motivisani ste kada se vaš trud isplaćuje. Rafa ima sreću što mu je motivacija povezana sa rezultatima i onda je sve lakše", rekao je Toni. 

On od ove sezone ne trenira Rafaela, već se posvetio spostvenoj akademiji. Takođe, Toni ističe da poštuje Federerov talenat, ali i da ne voli njegovu brzu igru. 

"Volim kako Rodžer udara lopticu i njegov talenat, iako ne volim njegov brz način igre", kaže nekadašnji trener Rafe. 

Toni je rekao da verovatno ne bi mogao da trenira nijednog igrača tokom cele sezone. 

"To je veoma teško pošto me ljudi povezuju sa Rafom. Ja nisam normalan trener, više sam trener koji je deo porodice. Bilo bi mi teško da pomažem nekome da pobedi mog nećaka. Možda na nekom turniru i zavisi o kome se radi. Ali tokom cele sezone, to ne", jasan je bio Toni.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar