Čika Trbo, vole te tvoji Partizanovci!

Sahranjen čuveni skaut crno-belih. . .

Fudbal 20.05.2018 | 08:15
Čika Trbo, vole te tvoji Partizanovci!
Sa životne scene sišao je Dušan Trbojević. Legendarni trener mlađih kategorija Partizana, kasnije skaut i dugogodišnji sportski radnik, sahranjen je danas na Centralnom groblju u Beogradu, a kakav je trag ostavio u Humskoj - i ne samo tamo - najbolje pokazuje kolona fudbalera, što nekadšanjih, što aktuelnih, koji su ga ispratili na večni počinak.

Od Dušana Trbojevića danas su se oprostili njegovi višedecenijski saradnici u Omladinskoj školi, Nedeljko Kostić, Momčilo Vukotić, Dragan Šušnjar, Ilija Zavišić, Slađan Šćepović, sve do aktuelnog direktora Vanje Radinovića.

U ime Partizana opelu i sahrani prisustvovali su samo sportski direktor Ivica Iliev i Goran Pandurović, pomoćni trener u stručnom štabu Miroslava Đukića.

Posebno dirljiva je bila slika u povorci u kojoj se vojnički kreću Trbojevićevi prvi izdanci iz „klase 1986“ i klase „1988“: Borko Veselinović, Milan Smiljanić, Marko Jovanović, Nenad Marinković...

Koliko je bio poštovan svedoče imena onih koji su došli da popularnog Čika Trbu isprate na onaj svet: Ljubiša Tumbaković, Žarko Zečević, Ilija Zavišić, Darko Tešović, Igor Spasić, Albert Nađ, Zoran Mirković, Danko Lazović, Milivoje Ćirković, čuveni ekonom Branko Vučićević Gavran, kao i veliki broj njegovih prijatelja, rodbine i ljudi iz sportskog života Beograda i Srbije.

Podsetimo, Dušan Trbojević je preminuo u četvrtak posle kraće bolesti, u 66. godini.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar