Optužen muž Nataše Bekvalac

Nakon razmatranja svih dokaza, tužilaštvo je zaključilo da postoji opravadanja sumnja da je Luka Lazukić izvršio krivično delo Nasilje u porodici na štetu Nataše Bekvalac

Srbija 16.05.2018 | 14:43
Optužen muž Nataše Bekvalac
Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je danas sudu optužni predlog protiv Luke Lazukića kojim ga tereti da je izvršio porodično nasilje nad suprugom pevačicom Natašom (Bekvalac) Lazukić, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Lazukić je optužen za krivično delo nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Nakon razmatranja svih dokaza, tužilaštvo je zaključilo da postoji opravadanja sumnja da je Lazukić izvršio krivično delo Nasilje u porodici na štetu Nataše, koja je uzela njegovo prezime - Lazukić.

Prvi osnovni sud je u utorak na predlog tužilaštva Lazukiću produžio meru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja može da traje do okončanja krivičnog postupka.

U tužilaštvu podsećaju da su u ovom slučaju sprovedene dokazne radnje u okviru kojih je saslušan i Lazukić i ispitana oštećena Nataša Lazukić, zatim je ispitan svedok-bebisiterka koja je bila prisutna tokom svađe u noći između 12. i 13. aprila.

Obavljeno je i medicinsko veštačenje na okolnost vrste i mehanizma nastanka povreda kod oštećene Nataše, kao i psihijatrijsko-psihološko veštačenje Lazukića povodom njegove uračunl?ivosti u vreme izvršenja dela, a bila su stavl?ena i dva zahteva za pružanje potrebnih obaveštenja Gradskom centru za socijalni rad, Odeljenje Savski venac i Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije.

Nakon izvedenih dokaza, odbrana Lazukića je predložila svoje dokaze, od kojih je Tužilaštvo usvojilo jedan predlog, dok su ostali odbijeni.

Zbog toga je odbrana u skladu sa zakonskim ovlašćenjima izvođenje tih dokaza predložila sudiji za prethodni postupak, koji je takođe odbio ove predloge odbrane.

Lazukić se tereti da je Nataši Bekvalac naneo lake telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila.

Što se tiče Lazukićeve krivične prijave protiv supruge zbog lažnog prijavljivanja, o njoj će biti odlučeno nakon okončanja postupka za porodično nasilje.

Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao.

Pored toga, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivicnog dela nasilje u porodici.

Nataša Bekvalac koja je uzela muževljevo prezime Lazukić porodila se krajem februara i rodila zajedničko dete.

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Hamilton

16.05.2018 13:03

Ona bas nekako nema srece s muskarcima.

ODGOVORITE
Name

Vidi, Bogati

16.05.2018 13:53

Kako nema srece kad ih menja i odbacuje kao papirnate maramice. Srece nemaju one sto cijeli zivot spavaju samo sa jednim, i taj jadnik i muci i proganja. Ova dobije batine, ali i nesto drugo.

Name

Dzaba joj

16.05.2018 16:57

Preskup je to sex...