Opet tragedija! Preminuo fudbaler u Hrvatskoj!

Veliki ili mali tereni, profesionalni ili amaterski nivo. . . sve češće čitamo o tragedijama na fudbalskim terenima širom planete.

Fudbal 14.05.2018 | 12:45
Opet tragedija! Preminuo fudbaler u Hrvatskoj!
Još jedna tragedija, još jedna smrt na fudbalskim terenima.

Na jučerašnjoj utakmici lokalnih hrvatskih fudbalskih klubova Nafta Kozarice i Naprijed Krapje, preminuo je 32. godišnji igrač ekipe iz Kozarice.

Lokalni portal "Novska" objavio je tužnu vest, navodeći da je nesrećni fudbaler od početka susreta otežano trčao, da bi se u 12. minutu meča srušio na terenu.

Drugi igrači su dotrčali u pomoć, posle izvesnog vremena stigla je i ekipa Hitne pomoći, koja je duže vremena pokušavala reanimaciju, ali...

Nažalost, nesrećnom fudbaleru nije bilo pomoći i umro je na terenu.

U prethodne dve i po godine, bar u višim rangovima takmičenja širom planete, zabeleženo je preko 20 tragičnih ishoda, a ove godine zabeležena je i smrt na utakmici mlađih kategorija u Francuskoj.

Ovaj primer iz Kozarice, gde sudeći prema izveštaju na portalu "Novska" nije bilo prisutnog doktora sve do dolaska ekipe Hitne pomoći, ukazuje na to da je crni bilans daleko alarmantniji i da živote gube i profesionalci na velikoj sceni i oni koji se fudbalom bave amaterski, iz hobija, u najnižim rangovima takmičenja.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar