Milojević pred Vojvodinu: Ne dozvoljavam opuštanje!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da ne dozvoljava da se njegovi fudbaleri opuste uprkos tome što su odavno obezbedili titulu šampiona Srbije.

Fudbal 12.05.2018 | 15:45
Milojević pred Vojvodinu: Ne dozvoljavam opuštanje!
Zvezda, osvajač titule šampiona Srbije, igraće protiv Vojvodine u nedelju od 17.00 u Novom Sadu u 36. kolu Superlige.

"Ne sme da bude opuštanja, ne dozvoljavam to. Ipak su ovo utakmice u kojima ne bih želeo da bude problema što se tiče povreda, kada ulazite indolentno, nezainteresovano. Uvek morate da nadjete motiv jer dok igrate u Zvezdi ne postoji opuštanje, ne sme da ga bude", rekao je Milojević. 

Po rečima Milojevića, publika će moći da očekuje dobru utakmicu i da uživa u predstavi, i dodao da je uvek lepo igrati na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu. 

"Mogu da pohvalim momke na izuzetnom profesioanlizmu bez obzira na to što nemamo takmičarski motiv jer smo osvojili titulu. Očekujem dobru utakmicu. Očekuje nas još jedan derbi, bez obzira na to što nema takmičarski karakter. Vojvodina je ekipa koja zaslužuje bolje mesto nego gde se sad nalazi", kazao je Milojević. 

On je dodao da će videti kakva je situacija što se tiče sastava za predstojeći susret. Srdjan Babić neće igrati zbog suspenzije, dok se čeka dozvola lekara za nekoliko igrača. 

"Prezadovoljan sam radom na treningu jer igrači pokazuju veliku dozu profesionalizma. Nadam se da ćemo do kraja prvenstva imati takav nivo. Videćemo da izvedemo sastav sa igračima sa manjom minutažom, da im damo prostora za igru", kazao je Milojević. 

Neizostavno pitanje pred kraj sezone jeste prelazni rok, a Milojević je naveo da se "puno ne bavi time" već da sportski direktor Mitar Mrkela sa kojim je u stalnom kontaktu "radi punom parom". 

"Prelazni rok traje 24 časa dnevno, 12 meseci godišnje... Imamo planove i pre ovoga i posle. U ovom trenutku sam koncentrisan da sezonu završim na najbolji mogući način. Mrkela radi punom parom, u stalnom smo kontaktu. Svašta će da se piše, biće mnogo imena koja će da defiluju", kazao je Milojević. 

Kako je rekao, najlepše će se osećati kada se završi prelazni rok. 

"Najlepše je kad se završi prelazni rok. Ne bavim se puno time, znam šta hoću, imamo ciljeve koje želimo da ostvarimo. Neki put ne zavisi puno od nas, ima mnogo faktora koji će uticati na sve to. Imamo dovoljno vremena, i igrači da se odmore, a to ćemo u hodu da napravimo na najbolji mogući način", rekao je Milojević. 

Prethodnih dana se u medijima pominjao, kao i uvek, veliki broj potencijalnih pojačanja Crvene zvezde u prelaznom roku. Za sada nije dogovoren nijedan transfer.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar