Venger: Gledaćete Evropsku ligu vikendom, sigurno!

Odlazeći menadžer Arsenala najavio je velike promene u evropskom fudbalu. Domaća prvenstva igraće se sredom i četvrtkom.

Fudbal 13.05.2018 | 11:00
Venger: Gledaćete Evropsku ligu vikendom, sigurno!
Na poslednjoj "press" konferenciji pred utakmicu Arsenala, odlazeći menadžer kluba Arsen Venger izneo je prognozu koja u ovom trenutku deluje potpuno neverovatno, ali…

"Sigurno će doći trenutak kada će se Evropska liga igrati vikendom, a domaća prvenstva sredom ili četvrtkom uveče", rekao je Venger, aludirajući na sve učestalije kontakte između najbogatijih klubova Evrope u nameri da se, po ugledu na američki sport, formira zatvorena liga sastavljena od najmoćnijih klubova na kontinentu.

Pojedini evropski mediji prethodnih godina izveštavali su o tajnim sastancima u najskupljim hotelima u Londonu, Parizu, Madridu, Milanu, gde se raspravljalo o mogućoj formi lige koja bi nasledila aktuelnu UEFA Ligu šampiona.

Kao dugogodišnji menadžer jednog od klubova koji je u svakom smislu bio razmatran kao učesnik jedne takve lige, Venger verovatno nije bez povoda govorio o ovoj temi i, pritom, upotrebio izraz "sigurno".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar