Šta je to što mladima ubija seksualni život?

Naučnici sa Univerziteta Lankaster u Engleskoj otkrili su da ljudi najčešće koriste internet između 22 i 23 sata, što sugeriše da gledaju serije putem platformi Netflix i Hulu, prenosi Dejli mejl.

Informacione tehnologije 09.05.2018 | 11:26
Šta je to što mladima ubija seksualni život?
Ovo istraživanje ide u prilog upozorenju profesora Dejvida Spigelhaltera s Kembridža koji smatra da su parovi manje zainteresovani za seks jer previše gledaju televiziju u spavaćoj sobi.

Potvrdio je to brojkama koje pokazuju pad stope seksa zbog veće mogućnosti povezivanja putem interneta nego što je bio slučaj pre nekoliko godina kad se televizor gasio pre 22 časa.

Iako se s aplikacijama poput Tindera nalazimo u vremenu kada je instant seks moguć u svakom trenutku, danas je više nevinih nego što ih je nekad bilo.

Svaki osmi 26-godišnjak nikada nije imao seksualni odnos, prema studiji koja je obuhvatila 16.000 mladih rođenih 1989. i 1990. godine, što je veliki porast s obzirom na prošle generacije u kojima je norma bila jedan od 20, piše Index.

Činjenica je da je danas više mladih koji provode vreme pred ekranom, a koji su manje zainteresovani za seksualni odnos.

B 92
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar