Ranjena novinarka u Podgorici

Novinarka "Vijesti" Olivera Lakić ranjena je večeras ispred njenog stana na bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici.

Region 08.05.2018 | 23:52
Ranjena novinarka u Podgorici
Glavni i odgovorni urednik "Vijesti", Mihailo Jovović je kazao da je Lakić rekla da joj je jedan muškarac prišao kada je prilazila ulazu zgrade u kojoj živi i pucao u nogu, a da je vidjela  još dva muškarca kako bježe.

Lakić je ranjena u nogu, zadobila je prostrijelnu ranu desne potkoljenice i van životne opasnosti je.

Lakić se nalazi u Kliničkom centru Crne Gore, ispred kojeg se okupio veliki broj kolega iz svih redakcija.

Oko 23 časa je u Klinički centar Crne Gore stigao i diektor Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Dejan Peruničić.

Peruničić se vidio sa Lakić i nakon 20-ak minuta je napustio Klinički centar.Dežurni doktor Aleksadnar Vulić je potvrdio da Lakić nije životno ugrožena i kazao da će ona biti zadržana u Centru za vaskularnu hirurgiju.

"Vjerovatno su je sačekali ispred ulaza, gdje je pretučena prije šest godina, prišao joj je čovjek i pucao u nogu. Ona kaže da je bilo još dvojica ljudi koji su pobjegli. Znači nemam riječi dokle više, do kad će više ovo da se dešava u ovoj našoj divnoj Crnoj Gori? Nijedan napad na nju nije riješen. Mnoge priče koje napisala a koje ukazuju na kriminal nijesu uopšte istražene. Dokle ćemo mi da strepimo od ovakvih kukavica", kazao je ispred Kliničkog centra Crne Gore, glavni i odgovorni urednik "Vijesti" Mihailo Jovović.

Ispred Kliničkog centra Crne Gore je došao i vrhovni državni tužilac Ivica Stanković.Vršilac dužnosti direktora Uprave policije Vesko Damjanović osudio je napad na Oliveru Lakić i poručio:

"Učinićemo sve što je u našoj moći da saznamo i otkrijemo ovaj događaj i izvršioce privedemo pravdi", kazao je Damjanović.

(Vijesti.me)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

kuku nama sa nama

09.05.2018 00:56

To se zove EUROPA kpjoj hrlimo,haha

ODGOVORITE
Name

TRN

09.05.2018 06:37

Samo Rusi il Srbi druge nema samo njima smeta jaka Crna Gora koja punim korakom ide prema EU...

ODGOVORITE
Name

Perun

09.05.2018 12:45

Preduzet će sve što može ovaj Peruničić da kazni izvršioca ali samo zato što je promašio.Pa to je braćo prava policijska država kojom rukovodi glavni Boss Milo Britva.

ODGOVORITE