Terzić: Tražimo nove Boaćija i Kangu!

Generalni direktor Crvene zvezde za "Sportski žurnal" je izneo smernice delovanja u letnjem prelaznom roku. Na spisku želja i Filip Đorđević.

Fudbal 09.05.2018 | 10:00
Terzić: Tražimo nove Boaćija i Kangu!
Zvezdan Terzić najavio je da će Crvena zvezda do početka kvalifikacija za Ligu šampiona dovesti "tri do četiri igrača", a "eksplicitan stav" je da prodaje neće biti pre avgusta i da niko od nosilaca neće otići dok traju kvalifikacije.

Crveno-beli, dakle, žele da u juriš na Evropu krenu sa uigranim timom i dobro poznatim snagama, kojima će pridodati strance sposobne da naprave razliku.

"Tražimo kvalitetne strance na pozicijama 'devetke' i 'desetke', koje su do odlaska zimus pokrivali Boaći i Kanga. Njih dvojicu smo doveli bez para, a prodali za 6,5 miliona. Ne možemo da plaćamo obeštećenja, ali možemo da damo jake plate", rekao je Terzić za "Sportski žurnal", obećavši da će u slučaju te dvojice igrača biti "probijeni limiti".

Zvezdin generalni direktor smatra da u Superligi Srbije nema fudbalera koji mogu da podignu kvalitet šampionske ekipe.

"Razgovaramo sa dvojicom igrača iz Superlige, koji bi došli da pojačaju konkurenciju. Najviše novih snaga ćemo da crpimo od Srba u inostranstvu".

Ove sezone je pun pogodak napravljen angažovanjem Rodića, Jovičića, Krstičića, Borjana, Savića, Pešića, Babića... Terzić kaže da dolazak Mirka Ivanića i Nemanje Milunovića iz BATE Borisova nije realan, dok će se o Stefanu Mitroviću ili Jagošu Vukoviću razmišljati tek ako Damijan Le Talek ne produži ugovor.

Posle 10 godina bi na "Marakanu" mogao da se vrati iskusni centarfor Filip Đorđević, koji je u Laciju pod suspenzijom, a na kraju sezone će postati slobodan agent.

"Bio je kod nas na razgovoru i jeste nam želja. On ima mnogo ponuda, ali ne vodi ga samo novac", zagonetan je Terzić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar