Fejsa bi mogao u Premijer ligu sljedeće sezone!

I to u tim iz vrha! Na Totenhemovom je radaru. . .

Fudbal 30.04.2018 | 16:00
Fejsa bi mogao u Premijer ligu sljedeće sezone!
Totenhem se ovog leta sprema za renoviranje. Pisali smo da ga interesuju trojica Portugalaca - Želsona Martinsa, Sedrika Soaresa i Rubena Nevesa. Ipak, tu nije kraj interesovanja Sparsa u Portugaliji. Jer se i Ljubomir Fejsa iz Benfike nalazi na njegovom radaru.

Britanski mediji preneli su vest da Poketino traži igrača na toj poziciji i da mu se Fejsa uklapa u ideju o igrači na poziciji "pet".

Interesovanje Sparsa nije posebna novost jer se i na leto 2017. govorkalo da je Fejsa zanimljiv Poketinu. Posebno kada Totenhem nije uspeo da dovede Adrijana Silvu koji je završio u Lesteru. Tada je Fejsa ušao u objektiv Sparsa, ali nije došlo do realizacije.

Sa druge strane, portugalski Rekord piše da su u klubu spremni da saslušaju ko šta ima da ponudi za Fejsu. Podsetimo, on je pod ugovorom sa Orlovima do 2021. godine.

Otkupna klauzula za Fejsu je 35.000.000 evra.

Ako neka dobra biznis prilika naleti, Filipe Vijera i njegovi saradnici neće držati zatvorena vrata Fejsi koji za sada ima 10 prvenstava u nizu u kojima je bio šampion zemlje u kojoj igra.

Sparsi su već napravili listu za odstrel od koje bi mogli da inkasiraju predstojećeg leta oko 150.000.000 evra do 200.000.000 evra. Taman daPoketino ispuni svoje želje i dovede igrače koje je pikirao.

Možda i Fejsa bude među njima.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar