"Zabranjeno, ali je djeci mjesto pored roditelja!"

Delegat utakmice između Zvezde i Čukaričkog, Stanislav Karasi, objasnio zašto je treneru "brđana" dozvolio da mu sinovi sede na klupi.

Fudbal 27.04.2018 | 17:45
"Zabranjeno, ali je djeci mjesto pored roditelja!"
Trener Čukaričkog, Nenad Lalatović, na nedavnoj prvenstvenoj utakmici protiv Crvene zvezde napravio je prekršaj dovođenjem dece, sinova Vanje i Marka, da budu pored njega i rezervnih fudbalera na klupi.

Inače, propisi Superlige ne dozvoljavaju da deca sede na klupi, ali je delegat meča Stanislav Karasi progledao kroz prste Lalatoviću i nije ga prijavio.

"Lalatović je u fazi razvoda i sreda je bila dan kad su deca bila kod njega. Poveo ih je sa sobom jer nije imao kome da ih ostavi i dozvolio sam mu iz humanih razloga da budu blizu njega na tehničkoj klupi. Nije po propisima, ali je ljudski. Deci je mesto uz roditelje, u ovom slučaju uz oca", objasnio je Karasi, prenose "Novosti".

Bez obzira što je u pitanju kršenje pripisa, radi se o lepom gestu delegata Karasija i još lepšoj slici koju su na stadionu "Rajko Mitić" ostavili Nenad Lalatović i njegovi sinovi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar