Lažni električari u Banja Luci

Iz Zavisnog preduzeća "Elektrokrajina" Banjaluka su upozorili da su se na području Banjaluke pojavila lica koja se lažno predstavljaju kao radnici ovog preduzeća, tražeći novac od kupaca električne energije.

Republika Srpska 26.04.2018 | 11:03
Lažni električari u Banja Luci
"Prema našim saznanjima, ta lica se lažno predstavljaju kao prethodnica ekipe električara `Elektrokrajine` ili Radne jedinice `Elektrodistribucija` Banjaluka koji će, navodno, izvršiti izmještanje mjernih uređaja /brojila/ iz objekata kupaca električne energije, te za te usluge traže da im kupci na licu mjesta u gotovini isplate određeni novčani iznos", navode iz "Elektrokrajine".

Iz ovog preduzeća ističu da su o tim saznanjima upoznali Policijsku upravu Banjaluka.

Iz "Elektrokrajine" obavještavaju kupce električne energije da ovlašteni terenski radnici ovog preduzeća ne mogu tražiti uplatu na licu mjesta, pogotovo u gotovini, za bilo kakve usluge, ističući da se naplata isključivo obavlja preko žiro-računa.

Radnici "Elektrokrajine", kako ističu iz ovog preduzeća, pri ulasku u posjed kupca, na njegov zahtjev, moraju pokazati radni nalog i akreditaciju sa ličnim identifikacionim podacima.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Poslednji kineski car

26.04.2018 11:32

Šta kažu oni : "lažni električari"? Kao da su ovi što rade u Elektroprivredi pravi električari?! Sve konobari , kuvari, tokari, bravari i ostali. Rijetko ko ima završenu elektro školu. Možda su ovi "lažni" vjerodostojniji i školovaniji od ovih "pravih"

ODGOVORITE
Name

Senad

26.04.2018 16:03

ZIVA ISTINA

Name

Trebinje

26.04.2018 16:29

Komentar za pohvalu...

ODGOVORITE