Koji su motivi Davidovog ubistva?!

Od 26. 03. 2018. godine, nakon pres konferencije, na kojoj je Darko Ilić, načelnik Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala, podlo pokušao kriminalizovati Ubijenog Davida Dragičevića i podmetnuti mu pljačku, postavlja se pitanje Motiva Likvidacije dvadesetjednogodišnjeg Mladića.

Republika Srpska 24.04.2018 | 19:31
Koji su motivi Davidovog ubistva?!
Prije svega bitno je navesti da je Neistina kako je David bio sklon opojnim drogama, teškim, a priča o LSD-u, koja je, navodno, nađena u njegovom tijelu, tokom obdukcije, najobičnija je Laž. Riječ je ili o podmetanju dokaza ili o “kljukanju” nečim sličnim tom opijatu tokom dvodnevnog držanja u zatočeništvu, što su činili Otimači.

“LSD” (mješavina koja je slična) nije slučajno izabran kao narkotik koji je navodno koristio David, jer njegovo dejstvo može, između ostalog, dovesti do suicida, na šta su i ciljali organizatori, izvršioci i saučesnici Ubistva.



Bitno je naglasiti da čistog LSD-ija nema u Banjaluci, već se “po kućama” miješaju razne toksične supstance koje daju efekat senzacije sličan onom što ga proizvodi LSD. I to se prodaje Djeci u Centru Banjaluke. Rečeno nije nikakvo Otkrovenje, to je opštepoznata stvar.

Zaista je čudno da pripadnici Odjeljenja za narkotike ne znaju ko “pravi” otrov sličan LSD-iju u Banjaluci?! Kada bi “znali” vrlo lako bi mogli doći do onih koji su tu drogu podmetnuli Davidu.

Vratimo se motivu: Dileri i njihovi saradnici, kojih ima i u policiji, regrutuju Mladiće Davidovog uzrasta; prvo ih navlačeći na droge, kao korisnike, a potom ih pretvarajući u dilere-ovisnike.

To je Industrija koja Cvjeta u Banjaluci, za tu Industriju znaju svi, Niko ništa ne preduzima protiv te Industrije i Industrijalaca, a Djeca se truju raznim drogama svakog dana u sve većem broju.

David je bio Idealan za takav posao, jer je znao ogroman broj mladih ljudi. Bio je popularan.

David Dragičević, međutim, NIJE HTIO da radi za Dilere i to je jedan segment Motiva zbog kojeg se nalazio na njihovom Udaru, kao i na Udaru njihovih zaštitnika u Policiji, gdje pojedinci imaju značajan udio u ovoj prljavoj, neljudskoj raboti.

David Dragičević se NIJE PLAŠIO Dilera, njihovih šefova, posebno ne njihovih vojnika, jer je bio fizički izuzetno spreman, poznavalac brojnih borilačkih vještina i kao takav on jednostavno nije davao nikakvog pardona Vladarima Podzemlja Banjaluke; Od kojih su mnogi i Vladari Nadzemlja - zloupotrebom institucija ili, pak, zbog odličnih veza u Institucijama. Na Najvišim Nivoima.

David Dragičević je zbog svega toga trebalo da bude “naučen pameti” i to “učenje” završilo je Kobno po njega. Ubijen je.

Prvi dio Motiva je što ih se nije plašio; Drugi dio - što nije htio da radi za njih, a što je u Banjaluci Nepojmljivo. Neposlušnost je usrokovala treći dio Motiva za Ubistvo Davida: Bahatost, Osionost, Nasilnost Vladara Podzemlja i dobrog dijela banjalučkog (i ne samo banjalučkog) Nadzemlja sebi nisu MOGLI DOZVOLITI da ih jedan dvadesetjednogodišnjak ne doživljava ni opasnim, ni moćnim, ni bitnim.

Postoji i četvrti segment Motiva, ali ga još uvijek nisam uspio potvrditi iz nekoliko nezavisnih izvora, za razliku od prva tri, tako da sa njegovim objavljivanjem moram sačekati.

PRIPREME ZA UBISTVO I UBISTVO

Pripreme za Ubistvo Davida Dragičevića nisu počele 18.03., kada je otet, već ranije. Najmanje mjesec i po dva ranije, jer se Moralo Kazniti Neposlušnog Dečka.



Video sa Trga Krajine, koji sam objavio 22.04.dana, je, sasvim realno i poslednji na kojem se David vidi kao Slobodan Čovjek. Koji hoda i sasvim je sigurno da nije drogiran.

Zaključio je to iskusni inspektor Borislav Radovanović, istjeran iz MUP-a RS, jer je Ubistva otkrivao, a nije ih prikrivao. Radovanović je moj kolega bloger.

Ako se ponovo pažljivo sagledaju Ključni minuti snimka, jasno je da Davida opkoljavaju - od mladića/Vojnika koji ga sačekuju i mame, preko Dvojca koji mu, nakon pozdrava sa Vojnicima, prilazi, pa sve do automobila koji u tim trenucima (gornji lijevi ugao snimka) dolazi iz pravca Pošte, skreće lijevo u jednosmjernu ulicu, a potom se okreće i parkira u zabranjenom pravcu. Zna se Ko smije tako da parkira u Noći!!!

Nisu smjeli udariti na Davida pojedinačno; Čak ni tri, četiri osobe, jer bi se uspio odbraniti; Zato ih je moralo biti mnogo mnogo više. I bilo ih je.

David je namamljen/odveden iza Metalske škole gdje je čekalo između 15-20 batinaša, koji su ga nemilosrdno pretukli.

Toliko nemilosrdno da na njegovom licu postoji samo jedan centimetar kvadratni koji nije snažno udaren.

David Dragičević je premljeven. Meksička Kaša.

Nakon toga odvučen je automobilom na, zasad, Nepoznatu Lokaciju.

Automobil je na Mjesto Prebijanja dovežen ugašenih svjetala. Dovukli su Davida do automobila, otud pocijepane pantalone i rane na koljenima. Ubačen je i odvežen. Automobil ugašenih svjetala. A u njemu David.

David, koji je od 18.03. do 20./21.03. Bio mučen - Otmičari su pokušali izvući Nešto iz njega. To Nešto je Četvrti dio Motiva.

David Dragičević udavljen je na Nepoznatoj Lokaciji 20./21. 03., nakon čega je još dva dana držan Mrtav, a njegovo tijelo je kasno noću 23.03. ili rano ujutro 24.03 bačeno u Crkvenu.

Nedugo potom je i “pronađeno”, a Željko Karan stupa na scenu kao Lažni David Koperfild, štimajući nalaze obdukcije. Po nalogu, jer je Karan namjenski izabran za to. I mnogo čega drugog što nije u njegovoj nadležnosti, ali mu je dato. Direktnim naređenjima Vrha MUP-a RS. Ali, o tom potom. Kao i o Daliboru Vreći, kojeg brani Glavni okružni tužilac Želimir Lepir, iako je Vrećo učestvovao u prikrivnju zločina, čak i osmišljavanju Plana B - “Žrtvenih Jaraca”.

Iznenađenost i Greške

Opštepoznato je da u Banjaluci već dosta dugo postoji nekoliko Grupa za Prebijanja i Egzekucije; Nakon Ubistva Davida Dragičevića i svih ranijih neriješenih ubistava, to je nesporno.

Te Grupe su sastavljene od lokalnih Nasilnika, Kabadahija, Kriminalaca, Pojedinaca iz Policije i privatnog sektora, onog njegovog dijela koji radi milionske poslove i imaju izuzetno jake veze na svim nivoima vlasti.

Postoje najmanje tri takve Grupe. Komandanti su različiti, ne vole se previše, ali međusobno sarađuju.

Jedna od tih Grupa je Ubila Davida Dragičevića, a da ima izuzetno jake konekcije u Vrhu MUP-a RS jasno je iz djelovanja Dragana Lukača, Darka Ilića, Darka Ćuluma, Željka Karana, Dalibora Vreće…



Greške koje je počinio Vrh MUP-a u pokušaju zataškavanja Ubistva, sadržane su u činjenici da nisu očekivali da će njihovi štićenici tako surovo mučiti i na taj način ubiti Davida Dragičevića.

Kada su saznali do koje mjere je Brutalno satrven David i da će uslijediti Ubistvo “kao jedino rješenje postojeće situacije”, krenulo je adhok zataškavanje u kojem su napravljene brojne greške.

Za skrivanje zločina nije bilo dovoljno naređenje Vojnicima da ćute, čak ni hapšenje dijela njih, koje je produkovano, kako bi se sklonili sa ulice da “ne propjevaju”.

Davida Dragičevića ubili su Nasilnici pod kontrolom Osoba bliskih Vrhu MUP-a RS; Ubila ga je Grupa koja se bavi trgovinom narkoticima i visokom prostitucijom.

Lukač, Ilić, Ćulum, Karan, Vrećo… čine sve da zaštite Komandante te Grupe!!! I neće prestati! Jer, kada bi se sve otkrilo, bio bi to KRAJ OVOG TRULOG DRUŠTVA!!!

NEKOLIKO PITANJA ZA RADOJIČIĆA

Za kraj ovog teksta, nekoliko pitanja za gradonačelnika Igora Radojičića:

Da li Vi, gospodine Radojičić, znate u kojim lokalima u Banjaluci se dila kokain sasvim javno, neskriveno, reklo bi se sasvim legalno, a u kojim ostale droge, manje cijenje i jeftinije; Takođe, javno, neskriveno, reklo bi se sasvim legalno?!

Da li znate u kojim lokalima/objektima u Banjaluci se odvija visoka prostitucija sasvim javno, neskriveno, reklo bi se sasvim legalno? Da li je tačno da su Konzumenti tih nesretnih djevojaka, mahom, “kontroverzni” momci i privatnici iz zemalja okruženja?



Da li znate koliko su ti objekti udaljeni od Skupštine Grada? Toliko da se hod do njih ne može smatrati čak ni najkraćom šetnjom?!

Da li znate za koga direktno radi šef Komunalne policije Banjaluka i po čijem nalogu maltretira vlasnike kafea “Life”, koji su jedini javno podržali protest “Pravda za Davida”?! Da li je tom Vašem šefu Komunalne policije direktno nadređen Ministar, a spona je njegov Savjetnik?

Znate li to Gradonačelniče?

Znate li odgovoriti i na jedno od postavljenih pitanja, koja se tiču najužeg centra grada? Za cijeli Grad i ne pitam, svjestan da nemate toliki obuhvat.

Ukoliko znate šta ste preduzeli?

Ukoliko ne znate, zašto još uvijek sjedite u Gradskoj Kući?!

I DA NE ZABORAVIM - NASTAVIĆE SE!



slobodanvaskovic.blogspot.ba

Komentari / 201

Ostavite komentar
Name

Bravo, Vaskovicu

24.04.2018 17:34

Propjevace oni, propjevati

ODGOVORITE
Name

ZASTO???

24.04.2018 18:03

Zasto banjalucani cute? Da li je ovo tacno? Boje li se, strah se uvukao pod kozu? Ili Vaskovic prica pricu... Ima li neko da ovo potvrdi ili . Nama koji zivimo daleko od B. Luke nista nije jasno.

Name

H

24.04.2018 18:09

Kriminalce i dilere drogerasi ova vlastih stiti ka medvjede sve im je dozvoljeno i sad momka ocrnjuju kojih je izbjegavao pravda ide do kraja eto tebi u oktobru dodo vladavini kraja

Name

Re

24.04.2018 18:11

Na koga mislis ja mislim na ovoga vaskovica

Name

Pravda

24.04.2018 18:11

Ima nas mnogo, koji smo se uspjeli spasiti od svih ovih gore pomenutih, da ih ja ovdje opet ne ponavljam, tako sto smo morali da se sklonimo, jer je nemoguce, sa njima svima izaci na kraj, kad ti se oni natovare. Imamo debele dokaze, cak i snimke sta su radili u Magic kafeu, mejdan. Svi inspektori i sav vrh, zajedno sjede, sa najokorelijim kriminalcima, dilerima, a ima ih zaista mnogo. Da ne pricam o karanovackim tabadzijama, koji su nadaleko poznati, kao njihove spije i tabadzije. Doslo je vrijeme, sve cemo predociti, sa dokazima sta ste radili, ali kad se svi razrijesite duznosti. Mozete vi i pobjeci, ali mi smo i to planirali, da na svakom mjestu, ima nasih ljudi. Necete se sakriti kad vas mi pocnemo traziti, pojedinacno, isto kao sto ste vi nama uradili. Oko za oko!

Name

Milii

24.04.2018 18:15

E kad pravda stigne koliko ce ih u zatvor a i dodik se vrzma puno oko ovog slucaja a boli ga ona stvar za davidom treba sav mup pohapsit ali ko ce neda dodik sipi da hapsi

Name

Knez

24.04.2018 18:23

Svaka cast neka ste rekli gradonacelniku.Al ja mislim da on to zna jer to zna i vidi ko se zadrzi vise od 3 dana u B.Luci.I mislim da su mu bas Ti sto diluju drogu i trguju tudjom djecom(djevojkama u javnim kucama).pomogli da sjedi tamo gdje jest.Jasam otiso iz RS ,al sam cesto tu vuce me nostalgija .Ljudi nek bjezi ko moze odozdo, da vam ne lazem ni vamo ne cvjetaju ruze rob si al si placen. Tu se kriminalu nemoze stati u kraj jer se uvukao u naj sitnije pore u tom drustvu. Nebih vise .podrska porodici Dragicevic

Name

dusanculi

24.04.2018 18:26

Crnogorac, lijepo i toplo lice režima, prosto da ga na ranu priviješ!

Name

RE BRAVO VASKOVICU

24.04.2018 18:27

E MOJI STRUCNJACI KOJI STE VI PROVIDNI KORISNICI NESRECE DA UBERETE POENE.

Name

Tako je

24.04.2018 18:38

Ovo je sve tacno! Banjaluka je grad prostutucije, narkomanije, nasilja, svih oblika nemorala. Zna to sve Igor, ali tata ne dozvoljava da se nesto konkretno uradi jer mocnici su dio tog lanca, a i izborna je godina.....

Name

re Pravda

24.04.2018 18:46

Brate, svaka ti cast. Jedva cekam da se obistine tvoje rijeci. Amin!

Name

Tacno 100%

24.04.2018 19:12

To nije vise nasa Banja Luka.Kad izidjem vikendom u ta dva kluba imam osjecaj da 70 % ljudi da su OZEBLI jer vecina SMRCA

Name

Beraci poena

24.04.2018 19:28

Da, beremo poene, ali kod Dragog Boga. To vi, na zalost, ne razumijete, jer vas interesuje "visoka politika". PRAVDA ZA DAVIDA! PRAVDA ZA SVE NAS! IDEMO DO KRAJA OVAJ PUT! ZMIJA SE UDARA U GLAVU!!!

Name

Odricem Se Drzavljanstvu,

24.04.2018 19:29

Dok god bakir i dodik,teroriziraju i ubijaju neduzan narod ,gamad ,neka spizde sto pre ,narod su iselili i razselili ;zaradi svojega dobra.

Name

re ZASTO???

24.04.2018 19:29

Vec 30 dana se vidi da Banjalucani NE CUTE! NE CUTI ni Republika Srpska! Pravednici su ustali i ujedinili se! PRAVDA DOLAZI! PRAVDA ZA DAVIDA!

Name

Bleks

24.04.2018 19:53

Da se razumijemo mafija postoji i svagdje ubija i ubijace sudstvo je korumpirano i ako cekate na policiju onda radije sacekajte sudnji dan. Ja cu vam dati primjer kako se obracunati sa mafijom istinit dogadjaj u Rusiji postoji organizacija gradjana koja se drzi zajedno i djeluje tako sto snima,prati i prikuplja dokaze protiv kriminala zatim kada vrse primopredaju necega ih hvataju svojim rukama zive i zovu piliciju sa svim dokazima i sve to postavljaju na internet tako da je prakticno nemoguce da policija i tuzilastvo ne rade svoj posao. Slicno tome mozete i vi u Banjaluci takodjer jos jedna stvar ovi sto optuzuju Dodika male su sanse da on stoji iza toga realno neko je to pocinio drugi koji ima dobre veze sa policijom.

Name

Re Knez

24.04.2018 20:05

Gdje si rob? Gdje ti to radiš? U kojoj zemlji?

Name

citam i razmisljam

24.04.2018 20:53

Kada je neki covjek udavljen, smrt nastupa usled zapcepljenja disajnih puteva. Sto dovodi do nedostatka kiseonika potrebnog za funkcionisanje mozga ali pluca ostaju cista i suva i ni najbolji doktori mrtva pluca ne mogu da napune vodom(ko ne vjeruje nek za svinjokolju pokusa to sa svinjskim plucima). Kada se neko utopi, pluca se ispune vodom i zbog toga dolazi do nedostatka kiseonica usled cega nastupa smrt. Da li je uzrok smrti utapanje ili davljenje svaki doktor ce prepoznati. Ne znam da li je ovo samo greska novinara ali razlika je drasticna. Motiv da je ubijen zato sto nije htio da radi za neke bosove je malo realan. Svako ko je vidio kako funkcionise ulica zna da veliki dileri ne diraju obicne ljude koji ne zele da rade za njih. Ne diraju ih jer imaju masu onih koji zele da rade za njih. Ako je dilovanje motiv, mozda jedino da je htio da prestane da diluje ili da ih je zezno u nekom poslu. Mada ne bi rekao da se David bavio tim radnjama. Sledeca nelogicna stvar u ovom tekstu je to sto se "meksicka kasa" predstavlja kao planirana akcija ubistva Davida. Moze biti da je David preminuo od posledica meksicke kase ali niko normalan ne bi planirao ubistvo sa 15 ubica. Ako je ubistvo planirano onda su ga izvrsili 1 ili najvise 2 ubica. I onaj ko bi narucio ubistvo sigurno ne bi narucio javno batinjanje od 15 ljudi jer mu ne trebaju svjedoci. Ja vjerujem da ovde nisu cista posla ali ne znam sta se desava. Nekako najrealnije mi djeluje, da se David zamjerio nekom sitnom klosaru, koji mu je namjestio batine i kada se otelo kontroli pokusavaju da prikazu kao nesrecan slucaj. Uglavnom neka mucka je sigurna.

Name

re citam i razmisljam

24.04.2018 21:21

Postoje tri vrste gušenja: 1)mehaničko gušenje (zatvaranje disajnih puteva, recimo vodom, što oni pokušavaju nalagati), 2)trovanje hemoglobina u krvi ugljen -monoksidom i 3)trovanje enzima ćelijskog disanja cijanidima. Međutim i ptice na grani znaju da on nije se niti udavio niti bilo čime otrovan (niti drogom niti bilo čime) nego nešto sasvim četvrto - prebijan mehaničkim udarcima dva dana u nekoj jazbini u svjesnom stanju u bolovima do smrti. On nije bio drogiran nego ubice dok su to mogli uraditi s njime tako...

Name

uf

24.04.2018 21:31

Vaske se nesto mnogo razumije u droge i sve te puteve. Ma daj molim te sad ispade samo u Banjaluci ima tog sljam i da su ga ubili jer nije dilovao. Ako je istina to sto pricas zasto nisi dao i tezu o nekakvom obracunu dilera ili sta vec. Sta momak radi u 4 ujutro i ko mu je uopste to drustvo. Zasto roditelji i kolege ne kazu s kim se druzio i odmah bi se odmotalo klupko

Name

@čitam i razmišljam

24.04.2018 21:36

Da je ubica neki klošar, ne bi ga štito sam vrh, a svi upleteni u sve nelogičnosti su dokaz da ga ne štiti samo jedan moćan čovjek već čitava mreža.

Name

neko

24.04.2018 21:43

Dzabe sve srbi su propali kao narod. Propali su moralno, duhovno, eticki i finansijski. Nije za glupe srbe demokratija. Evo vam srbi rezultata demokratije. Mala grupa radi sta hoce sa narodom.

Name

Mediji

25.04.2018 04:20

Davidovo ubistvo je bilo posebno medijski pripremljeno,u prvim vijestima poslije njegovog nestanka davao se iskljucivo dojam o njemu kao kriminalcu a ne kao zrtvi. Tako je takodje kod pljacke novca na autoputu ,u radijskim vijestima Radija RS pogresno informisana javnost da se pljacka dogodila na putu N.Topola - Srbac da bi tek kasnije bez treptaja oka javljeno da se slucaj desio na stvarnom mjestu. Sramota sta se sve u ovoj drzavi desava.

Name

nemanja

25.04.2018 07:39

Od srca podrzavam Davidove roditelje i borbu za istinu i pravdu. Nisam nikakav snsd bot niti zelim da unosim nemir, ali sad jednostavno ne mogu da cutim, nije ni dobro kad vlada jednoumlje, i nekriticki se APSOLUTNO SVE prihvata kao tacno i ispravno. Sve sto je Vaskovic pisao do sada je moglo da prodje nekako, kao i agresivna retorika koju koristi, pa cak i cela prica koju je iskonstruisao na osnovu poslednjeg snimka, na kojem se skoro nista ni ne vidi, ali dobro. Ali ovo je prevrsilo svaku mjeru. Covjek je izmislio cijelu pricu oko Davidove smrti i motiva, oko narkotika, banjaluckih policajaca dilera itd. a to nije nicim ARGUMENTOVAO!!! Cijela konstrukcija zasnovana je na insinuacijama, pretpostavkama, vadjenjem stvari iz konteksta, zloupotrebom cinjenica da zaista postoje inspektori koji diluju drogu, da postoji organizovana prostitucija itd, ali dovoditi bez ikakvih argumenata to u vezu sa Davidovom smrcu je potpuno neprihvatljivo i vise skodi, nego sto donosi koristi. Iskonstruisati i izmisliti celu pricu, za koju apsolutno nema nijedan dokaz osim pretpostavki je zaista prevrsilo svaku meru. Za one koji ne znaju, Vaskovic koliko bio poznat po ekskluzivnim informacijama, takodje protiv sebe ima nekoliko PRAVOSNAZNIH presuda za klevetu i iznosenje neistina, dakle nije covjek bez mrlje u karijeri, i gleda da svaku priliku ugrabi da ostvari korist za sebe. Ne kazem da nije bio od koristi u borbi za pravdu za Davida, ali ne moze ni on da bez ikakve odgovornosti objavljuje svasta, i da mu to prodje. Policija nesto krije i mora se otkriti sta i uvijek cu to podrzavati... Ali jos jednom ponavljam, ne zelim da unosim nemir i razdor u grupu, ali volio bih da mi samo neko da dokaz za neku od Vaskovicevih tvrdnji iz ovog teksta. Sve su njegove PRETPOSTAVKE i IZMISLJOTINE, pocevsi od tuce kod Metalske skole (NIGDJE NEMA SVJEDOKA TE TUCE), pa do toga da je David autom odvezen na nepoznatu lokaciju, gdje je mučen nekoliko dana i drogiran itd itd. ZA TO NE POSTOJI NIJEDAN JEDAN DOKAZ ILI NESTO NA OSNOVU CEGA BI SE MOGLO ZAKLJUCITI TAKO NESTO, SVE SU NJEGOVE IZMISLJOTINE. Vrlo rado cu prihvatiti sve argumentovane kritike na moj post, ali volio bih da cujem sta nije tacno od ovoga sto sam napisao. Pozdrav svima. PRAVDA ZA DAVIDA !!!!

Name

BL

25.04.2018 14:56

Ovo sto si ti Vaskovicu napisao su tolike nebuloze i izmisljotine,da ni cuveni Vanja Bulic i njegova masta ne bi mogli izmisliti. Dakle izmisljas gluposti od rijeci do rijeci. Do duse lako je imati tako dobru mastu kad te placaju mjesecno 10 hiljada maraka da radis na destabilizaciji,ne samo Dodika,vec svake vlasti koja eventualno bude tu,ti ces pokusavati da destabilises

Name

xcxx

25.04.2018 20:02

Nikakve izmisljotine nisu u pitanju. Ovde cvjeta dilanje narkoticima jos od devedesetih. Najpopularniji su oni koji su spremni navlaciti klijente. Jedno je sigurno a to je da je David stao nekom od ovih bolesnika na zulj.

Name

realnost

26.04.2018 13:34

Jedan Vaskovic vrijedi vise od cijelog SzP. A MUP ga moze uzeti za profesora na obuci specijalaca.

Name

Christian Sweden

26.04.2018 18:20

Nece dodik izgubiti, nemojte da se zacudite kada pobjedi i to sa boljim rezultatom nego prije! U takvoj drzavi zivite: I kubanski narko Boss Pablo Escobar je kupovao sve politicare, novinare, ljekare, igrace, do te mjere da je ubija bezmilice pa i avion srusio drzavnog tuzioca i pobio sve u avionu. Dodik nece dopustiti tako lako da mu se ote predsjednistvo, parama moze da kupis sve ali i ne da vladas tudjim zivotima a to svi zele.

Name

RE Nemanja

26.04.2018 21:50

Nemanja, naravno da cu vjerovati Vasketu. Ako Davidova majka javno podržava njegovo pisanje, meni je to dovoljno.

Name

Sa strane

24.04.2018 17:48

U brate.... pretjera ga ti... 20 ljudi ga tuklo, 100 učestvovalo u zavjeri itd itd... pa našlo bi se nesto pobogu... Samo nanosiš štetu onom jadnom ocu. Ako je ovo tačno, narod bi trebao da ti digne spomenik. Ako se utvrdi da novo nije istina sto pišeš, moraš krivično odgovarati i biti protjeran iz drzave.

ODGOVORITE
Name

Julio

24.04.2018 18:27

@ sa strane Koji ti dio nije jasan i sta ti je nelogicno u tekstu? Laprdas bezveze, ti kao pametan pa zelis to da pokazes ili ?! Bravo Vaskovicu!!!

Name

Cudan Narod

24.04.2018 18:38

Zemljak, Srpski narod je lud,oni budalama dizu spomenike a pametnima ruse,primjera koliko hoces.

Name

Simo

24.04.2018 18:45

Tacno.Svaki dan 100 novih dokaza..idi u policiju..daj ocu te podatke ili ucuti.Ako se ispostavi da si lagao, iz Evrope te treba protjerati!

Name

Dala baba dinar da udje u kolo...

24.04.2018 19:56

Daje dva da izadje... Rado bi vi da Vaskovic ode, ali ne, dobicete sve na kasicicu... Izjescete sami sebe, monstrumi bez savjesti. PRAVDA ZA DAVIDA!

Name

re

24.04.2018 20:00

Nije problem u Vaskovicu,vec ovih koji upijaju svaki njegov tekst i vjeruju da je sve to tacno.I koji su svakoga ko protivrijeci spremni nazvati budalom,ili cak kriminalcem.Za nase politicare koji imaju ikakve veze sa Vaskovicem, nemam rijeci.

Name

Za Tačno ,/.Posto

25.04.2018 04:54

Ambrozija brate Ambrozija.

Name

re re

25.04.2018 05:30

Slažem se. Po meni je ovo čisto nagađanje. On kao da je pisac i piše neki roman, držeći se fikcije. Bojim se da će se ovo razvući kao indijska serija.

Name

re sa strane

25.04.2018 05:44

A šta kažeš daj policiji podatke.Evo šta se desilo jednom savjesnom građaninu mislim da je to bila već davna 2003 godina.Vozilo tada nove banjalučke banke je presretnuto i oteto.Tada je opljačkano ako se sjećam milion i dvjesta hiljada km.Međutim ovo što je zanimljivo jedan savjestan građanin koji je na gradskoj tržnici prodavao nekakav sitni alat ode u policiju da prijavi pljačkaše koje je navodno vidio.To veče mu neko pozvoni na vrata i on kada je otvorio dvojica ga izudaraju šakama.I tako je prošao bez nekih ozbiljnijih povreda ali je stigla opomena.Da napomenem navedena pljačka iz 2003 nikada nije rasvjetljena.

Name

petar

25.04.2018 07:38

Vecu kolicinu gluposti i dezinformacija dugo nisam procitao.

Name

RTRS

25.04.2018 07:43

Da ga nisi ti tukao kad znas da je pretnerao? Na kraju cete sutati ko p...e kad se sve objelodani..

Name

Ništa

25.04.2018 07:44

Ništa policiji podatke! Pa da ih produžena ruka uništi, to hoćete!

Name

M.N.

24.04.2018 17:53

Postovani g. Vaskovicu. Sa paznjom pratim Vase objave vezane za smrt pok. Davida D. Ne slazem se sa Vama da se u tijelu pokojnika nakon smrti ne mogu naci tragovi opijata. Uobicajna je praksa prilikom obdukcije uzima krv na analizu. Iz te krvi se mogu utvrditi da li u tijelu bilo bilo alkohola ili opijata. U Vasim objavama ne navodite da je pok. David bio neko ko je optuzen za prodaju droge. Mozda u toj cinjenici leze uzroci smrti pok. Davida.

ODGOVORITE
Name

xyz

24.04.2018 18:32

LSD u urinu može da se detektuje u roku od 8 sati, a u krvi u roku od 12 sati - ukoliko se ispituju vlasi kose - do 90 dana. LSD nije opijat i mjeri se u mikrogramima - neka policija kaže i dokaže da je vršila analizu kose - ako nije, evo još jednog dokaza da s...ru. Ako su ga pronašli mrtvog poslije nekoliko dana, a nisu vršili analizu kose - lažu...

Name

re M.N.

24.04.2018 18:43

Izvinite, ali Vi ste jako naivni! Ko zna sta rade sa Vama, a da toga niste ni svjesni. Bas mi Vas je zao.

Name

Re M.N.

24.04.2018 18:50

Ti si neki skolovaniji bot? Ti ces dobiti dva sendvica umjesto jednog.

Name

k znanju

24.04.2018 19:08

Sve navedeno je tačno i piše u knjigama, u obdukcionom zapisniku piše da je rađen samo skrinig urina, što znči da analiza dlake nije rađena. Upitno je koliko je skrinig test, nakon nekoliko dana poslije smrti, objektivani i kvantitativni pokazatelj. Analiza krvi i urina na alkohol na leševima starim nekoliko dana je nepouzdana.

Name

re M.N

24.04.2018 19:18

Poštovani M.N! Pošto vidim da si veliki poznavalac obdukcije, te s' toga na tu temu ne bih s' tobom previše komentarisao. Ja sam za tu oblast informisani laik. Slučajno sam davne 1984 prisustvovao dvjema obdukcijama koje je radio dr. Curkić, koji mi je u to vrijeme ujedno bio i profesor. Isključuješ li mogućnost da je David možda ako je bio 2-3 dana živ isprebijan kako opisuje g. Vasković namjerno kljukan opijatima da bi se držao u somnolentnom stanju kako nebi zapomagao i tako otkrio mjesto gdje je "eventualno" skrivan? Misliš li da je normalno da se na reobdukciji pronađu dijelovi moždanog tkiva tamo gdje je normalno da budu plućna krila. To kaže uvaženi dr. Mirosavljević sa VMA. Neznam imaš li o toj "sitnici " kao stručnjak mišljenje? Meni kao laiku to djeluje kao da je prvog obducenta neko požurivao da pošto po to što prije završi i tijelo pripremi za sahranu. Ako griješim nek' mi dr. Karan oprosti, to jest nek me demantuje. Ps. U ustanovi u kojoj sam nekad radio davne 1990 dovezla je milicija vozača koji je usmrtio dijete vozeći autobus. uzimao sam mu krv za alkotest. Iz čovjeka ja bazdio alkohol. Slučajno sam nakon mjesec čuo da mu je taj alkotest bio negativan. Odmah sam otišao komandiru milicije i zamolio ih da mene ubuduće zaobiđu, to jest da ću odbiti tu vrstu usluge za narodnu miliciju. Posle toga nisam više angažovan u sličnim prilikama. Čast Vaskoviću na tolikoj energiji, a da piše i objavljuje neistine odavno bi ga stavili iza rešetaka, ili ja kao laik griješim? Pravda za Davida

Name

Za laika

24.04.2018 19:27

SVAKA CAST !!! PRAVDA ZA DAVIDA ❤️

Name

Mudrac

25.04.2018 02:29

Cuj ovoga mozak u grudnom kosu,pa gdje ce biti ?uradjena je obdukcija,organi se vracaju svi u grudnu i trbusnu duplju,pa to zna svaki student 3.god medicine.

Name

Sve tako

24.04.2018 18:02

Bravo za hrabrog novinara .Ovo je horor teški.Zar mi živimo u ovakvom gradu na našem lijepom Vrbasu i člitamo ove redke kao da smo u Čikagu.Ovo je prava istina, drugačije nema.Ja na pijacu u 12 h poslije podne neću smjeti otći.Treba nas više i više Davoru za podršku da se istraje do kraja.

ODGOVORITE
Name

Posmatrac

24.04.2018 19:45

Upravo tako, vi slusate o desavanjima u BL kao da se sve to desava u Cikagu.Vrlo je cudno kako se svasta desava u BL, a ljudi tako inertni, umjesto da se svi " dignu'.Sutra se nekom njihovom moze, ne daj Boze, nesto slicno desiti.Prosto nevjerovatno da ljudi masovno ne reaguju, da se ne odazovu.Ne moze se pojedinac, poput novinara Vaskovica, obracunati sa rezimom.Svaka CAST g- dinu Vaskovicu.Treba biti primjer citavom gradu u borbi za istinu i pravdu.

Name

re Posmatrac

24.04.2018 20:02

O kakvom rezimu govoris,diletantu?

Name

!!!

24.04.2018 20:09

Malo prije sam kao laik možda neke čitaoce zamorio. Ako jesam molim ih da mi oproste. Za potpisanog kao "k znanju" koji pominje skrining testove. Slučajno više od 30 godina zarađujem hljeb radeći sa nečim sličnim. Kad se u bilo kom laboratorijskom nalazu spomene pojam "kvalitativno" misli se samo na to da li ono što se traži ima ili nema, a kad se kaže "kvantitativno" onda se precizno u nekoj od jedinica SI sistema (mmol, g/L itd)izražava u kojoj količini se tražena supstanca nalazi u nekom ispitivanom uzorku. U pravu su oni koji misle da posle nekoliko dana dobijeni rezultati su krajnje nepouzdani.

Name

Re posmatrac

25.04.2018 09:19

Magarac jedan.

Name

Laki

24.04.2018 18:05

Jednom sam rekao, i ponovo: Davida su ubili pripadnici MUP-a koji su u saradnji sa narko-svetom. Lukac ima direktnu kontrolu nad ovima. Evo i Vaskovic sada dolazi do tog zakljucka, ali ne moze to jos direktno objaviti.

ODGOVORITE
Name

neven

25.04.2018 03:25

Tolika sistematska angazovanost vlasti i institucija da se slucaj zataska govori upravo to. Ne vjerujem da bi se vlast i institucije toliko zauzele oko maminog i tatinog sina, i to jos u godini izbora. Moraju svi da cute, jer mislim da ih Lukac sve ucenjuje.

Name

Samo onako

24.04.2018 18:12

Narode zivim u inostranstvu i nisam dobro upucen u desavanja dole i ponekad i pitam se samo da li policija stiti malo krupnije zvijerke ili tako nesto,jer inace ubistva ne budu toliko propracena kroz medije. Da li ovo sve ima neke veze sa guzonjinim sinovima pa se zbog toga narod digao na noge?

ODGOVORITE
Name

Alo Alo

24.04.2018 18:53

Svasta je moguce...Pravda za Davida!

Name

Roditelj

24.04.2018 18:12

Napisite koji su to lokali,necemo da nasa djeca zavrse kao David...

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

24.04.2018 18:46

Bas taj sto ga hvali Davidov otac je kafic pun problema i narkotika!

Name

za Banja Luka

24.04.2018 19:11

Banja Luka bolje napiši da si komunalna policija.

Name

Rpditelj Re

25.04.2018 04:51

Svi kafici u Bl i u Bosni su pune droge. Narode probudite se!!! To su sinteticke droge koje se prave po kucama i stanovima. Prave male mini laboratorije...a pogledajte one kuce gdje mozete vidjeti nabildane momke sa nekoliko krvolocnih pasa oko njih...ne drze oni u tim kucama zubne proteze u casi na nocnom stocicu da bi ih cuvali svi ti psi vec droga, oruzije, prljavi novac, tu se vrse brutalna smaknuca ljudi (bez obzira sto kuca s vana izgleda lijepo i uredno) to se dovode prostitutke za kinky partije gdje neke zavrse mrtve poslije orgija....kao prvo naucite djecu da dok piju neko pice na javnom mjestu nikad ga ne ostavljaju da bi otisli van ili s nekim popricali, jer za to vrijeme lako neko ubaci nesto u pice i....to nikad nema fin zavrsetak. Pice na javnom mjestu ili cak kod nekog koje ti samo minut nije naoku prestani piti!!!!

Name

modricanin

24.04.2018 18:13

Vaskovic vam pomjera guzove a istovremeno vam zavrce Magarad jedna, usi. Alal vera Majstore, samo nastavi rezim pada pre izbora.

ODGOVORITE
Name

roka ih samo tako

24.04.2018 19:25

Ako je g. Vaskovic uzeo ovo u svoje ruke, rasturice ih kao Bugarsku...ili bolje reci kao aferu "radari"... PRAVDA ZA DAVIDA!!!

Name

X

24.04.2018 18:14

Gospodine Vaskoviću veliko poštovanje za hrabrost! Nadati se da dolaze bolji dani.

ODGOVORITE
Name

Zika

24.04.2018 20:20

Pobogu Vaskoviću pa gdje mi to živimo ko nas vodi u ovoj državi koja to poicija odnosno vrh policije drži red i mir . Ovo je žalosno . Da tamo sjedi takva mafija

Name

Misko

24.04.2018 18:19

Sve miriše na kuma Đolu.

ODGOVORITE
Name

Bravo

24.04.2018 18:21

Bravo Vaskovicu! Imas sve podrske. Deres ih kao jare. Pravda za Davida!

ODGOVORITE
Name

Moje misljenje

24.04.2018 18:22

Tuca jeste bila,mislim da je mozda istamburao ili se zakacio sa tatinim sinovima, koji su onda zvali tate,ovi nazvali vezu u MUPu. Dosli drotovii,utukli ga od batina i sad muti vodu da se ne sazna ko je. Pa eto Cecinog sinčića,kad se potukao u Laktasima,vidjeo tvrdo pa izvukao utoku. I sta je MUP uradio,cekali tri dana dok se nije pojavio sa advokatom,nista privodjenje,nista hapsenje. A pretnja smrtonosnim oruzjem,i nikom nista,ujeo vuk magarca. Privatna drzava,Koreja je mala maca u poredjenju.

ODGOVORITE
Name

Re

24.04.2018 18:58

Sranje drzava!

Name

Bebin helikopter

24.04.2018 20:18

Pa se beba kako ga je majka nazvala dovezao iz Beograda helikopterom.Izgovor im je bio kao razgledali su panoramu Banja Luke

Name

Re moje misljenje

25.04.2018 21:45

Memoj tako o cecinom sinu veljku.dodik ga doveo da studira.nije on u ruci imao utoku vec veselu svesku.

Name

hik

26.04.2018 22:01

Koliko je slučajeva isplivalo preko Pravda za Davida. Sad saznasmo za malog Cecinog. LJUbi ga srpska majka.

Name

Slavko

24.04.2018 18:25

Sramota za policiju a i nisu to policajci nego kriminalci

ODGOVORITE
Name

Sa strane

24.04.2018 18:31

Zbog čega Vasković reči "ubistvo", "otimači", te još neke koje nisu vlastite imenice, piše velikim početnim slovom?

ODGOVORITE
Name

Alo Alo

24.04.2018 18:56

Pravda za Davida! Eto zasto...

Name

sa svih strana

24.04.2018 19:13

Zasto se vlastite imenice pisu velikim slovom ? Pa, da im das Znacaj, tj. Vaznost...

Name

Wodolija

24.04.2018 18:35

Možda su te paralelne strukture u društvu moćnije i od dodika ? Lukač...ilić itd....su vjerovatno sitne ribe ....skupljaju mrvica.... Šta ako neki businessman izgubi strpljenje .....pa će možda biti uskoro i sledećih "samobitstava"?

ODGOVORITE
Name

milena

25.04.2018 03:30

Ja mislim suprotno.Upravo ih Lukac drzi sve pod ucjenom. Ne vidim sto bi Dodik sakrivao nekog tamo na 5 mjeseci do izbora. Moramo biti svjesni da izmedju njih postoji dosta sujete, da drze jedni druge u saci. Svi oni imaju dosijee po fiokama.

Name

+++++

25.04.2018 10:03

Lukač je najčestitiji i najiskreniji političar, ali krokodili u bari udarili, ovo se pakuje Lukaču da se narod okrene protiv njega.

Name

MUP-Tuzilastvo podvale

24.04.2018 18:41

Sram ih bilo sto su Davida optuzili za tu montiranu provalnu kradju. Iz aviona se vidi da osoba koja ulazi u kucu ni nalik nije Davidu (hod, jakna, gradja tijela...). Taj sto ulazi u "opljackanu" kucu ima slicniju gradju ovome lijevo sto sjedi ispred Boske...PRAVDA ZA DAVIDA!

ODGOVORITE
Name

Nepismena Slavica Matijaš

24.04.2018 19:27

Ma ljudi moji ovo ne može rješavati tužilašto jer tužilaštvo u kojem radi nepismena Slavica Matijaš kao tužilac nije tužilaštvo nego seosko raskršće!

Name

tako je, rode!

24.04.2018 19:51

Ne odustajemo dok ne istjeramo sve "nepismene Slavice Matijas", Vrece i ostale vucibatine iz tog zmijskog legla! PRAVDA ZA DAVIDA!!!

Name

grga

24.04.2018 21:21

Pa šta očekivati od Lepira, on je obustavio istragu kod ubistva inspektora Šušnice iako postoji priznanje ubice, a saslušanje je obavio tada inspektor Jovičić,sada profesor za bezbjednost, jao nama s kim imamo posla, sve je korumpirano i pokvareno???

Name

Slavica NEPISMENA Matijaš

25.04.2018 06:18

Zar u tužilaštvu još radi NEPISMENA Slavica Matijaš?Tamo gdje ona radi ništa se neće nikad promijeniti,poznata je kao veoma promiskuitetna "dama",halapljiva na pare,radi za tajkune(primitivne seljačine),dilere i važi za Miloradovog privatnog tužioca,

Name

ocekivanje

25.04.2018 06:28

Ocekujemo da Lepir i ekipa ako ne mogu pomoci da SJASU i naprave mjesta nekome ko bi htio!

Name

postenje na djelu

25.04.2018 12:12

Ako je posten neka uradi nesto konkretno ili neka podnese ostavku... Ne mogu se dva gospodara sluziti!

Name

Zbilja

24.04.2018 18:44

Do sada nisam ni razmisljao o ovome,u mom komsiluku ima koliko hoces poznatih narkomana,nikada niko od njih nije krizirao,znaci imaju robe.

ODGOVORITE
Name

Pozdravljanje

24.04.2018 18:45

Treba obratiti i paznju prilikom pozdrava .Pozdrav sa prvom osobom je bio sa skupitom sakom ,a sa drugom osobom pozdrav je bio ispruzenom rukom ,sto se ocito vidi da je nesto dobio u ruku i stavio u dzep.Pogledaj te snimak dobro i uvjerite se .

ODGOVORITE
Name

Ja

24.04.2018 19:47

Lično nisam obraćao pažnju na pozdrav.Pogledaću snimak opet po stotinu puta.Poznavao sam Davida i ovo na snimku je on milion posto-skakutavi hod i svježe ošišan ispod dredova.Žao mi je iskreno što je mlad momak ovako završio i nadam se da će se saznati istina ali isto tako ne mogu a da ne kažem da se sa rogatima ne bode.Vjerovatno sada smišljaju novu verziju "istine" kojom će pokušati da spuste loptu i zamažu oči.Ali da će Mup priznati svoje greške-očigledno neće.Čovjek stoji na Trgu mjesec dana,izneseno je dovoljno dokaza da se pobije njihova priča i dokazano da lažu i niko ni A.Ni izvinjenja ni saopštenja.....i kada pročitam ovo što piše gosn.Vasković danas-sutra neću smjeti pustiti djecu u grad.

Name

Bez brige, Ja

24.04.2018 19:59

Bode se bode... I nad begom ima beg... a ti lazovi su u sustini saka jada pred Bogom i brzo ce odgovarati za svoja nedjela! SVI REDOM! PRAVDA ZA DAVIDA I ZA SVE NAS!!!

Name

zimbabve

25.04.2018 03:34

Potreban je samo jak pritisak na tuzilastvo,policiju...nisu oni svi za jednog.Ima dosta razmirica medju njima,razlicitih misljenja, ucjena.

Name

Kapuljaca

25.04.2018 03:45

Treba isto obratiti paznju ,prva osoba prije nego je stigao Pokojni David stavio je kapuljacu ,a druga osoba kad su se pozdravili sa Pokojnim Davidom ustvari kad se David poceo udaljavati od njih.Mozda je slucajnost ili nije ?

Name

BL

24.04.2018 18:46

1.slobodanvaskovic.blogspot.ba/2018/04/mjesto-zlocina-metalska-skola-parking.html?m=1 2.slobodanvaskovic.blogspot.ba/2018/04/vrijeme-smrti-david-dragicevic.html?m=1 3.mobile.twitter.com/slobovaskovic/status/98268233580294963 Vaskovicu pisao si da je David ubijen 18.03. u 4h na Lausu, pa nije na Lausu vec kod Metalske 20-22.03., pa nije ni to vec na tajnoj lokaciji, pa daj prestani vise izmisljati lazes i Davora i sve ljude oko njega . Lazovcino. Prevarantu. Nadam se da ce krivac biti otkriven i da ce ga stici zasluzena kazna

ODGOVORITE
Name

Re BL

24.04.2018 19:15

Mozda David uopste nije ni ubijen? Sve je to Vaskovic smislio.

Name

re BL

24.04.2018 19:16

Vide, BL, vide mu kaputa...Ceslja Vaskovicev sajt kao djete lektiru u osnovnoj. Vaske, samo naprijed, skotovi ne spavaju! PRAVDA ZA DAVIDA!

Name

xy

24.04.2018 19:17

Da laže i da su istražni organi sigurni u svoje činjenice, oni bi Vaskovića već optužili ako ništa a ono za uznemiravanje javnosti.

Name

BL

24.04.2018 20:15

Naravno da citam svakog normalnog interesuje istina, ISTINA a ne gluposti i nagadjanja. Najlakse je pisati gluposti po fb. Svaki dan sam na trgu zbog svog djeteta da niko vise ne dozivi sudbinu Davidovu. re BL , Re BL I xy vas tri konja i ne i interesuje istina vec samo da lupate gluposti.

Name

BL

24.04.2018 20:19

Filip Culum kaze da je dva puta kontaktirao Davora Dragicevica i oba puta ga je ignorisao, vlasnik opljackane kuce je zvao Davora Dragicevica da dodje u kucu i da mu pokaze sve sto ga interesuje i to je odbio pa sta je ovo da li on hoce istinu ili ne.Ako imas dokaze da je neko kriv pa daj pokazi narod je sa tobom da zavrsimo vec jednom ovu agoniju.

Name

RE BL

24.04.2018 20:27

Najbolje je da ti odes kod Davora i kazes mu kako Vaskovic laze i kako je policija u pravu. Ali treba imati muda za to jarane. Zato, nastavi da pises iz svoje jazbine rodjace jer za drugo ne znas.

Name

BL

24.04.2018 20:58

Konju ko kaze da je policija u pravu, oni su sve ovo i napravili.

Name

kobila

25.04.2018 07:18

Nije lijepo, brate, da nas vrijedjas na ovom casnom portalu. PRAVDA ZA DAVIDA!!!

Name

Godo

26.04.2018 22:09

Vidim da nekima ovdje više smeta Vaskovicevo pisanje, nego Davidova smrt. Interesantno. I žele da nas uvjere da Vasković ne zna šta piše. Zašto onda Davor ne ignoriše Vaskovića, baš čudno. I , isto tako je interesantno, da to sve iznosite ovdje, gdje se ne zna ko piše. Ovdje su samo poznata dva čovjeka Vaske i Davor.

Name

Skeptik

24.04.2018 18:46

Pregledao sam nekoliko puta ovaj poslednji snimak ispred Boske. Evidentno je da se David srdačno pozdravlja sa dvojicom momaka koji su sjedili. Kada je nastavio dalje susreo je neke ljude koji su ga zaustavili i kako mi se čini, došlo je do prve čarke. Moj utisak je da su ova dvojica momaka koji su ga prethodno srdačno pozdravili, spontano ustali da ga zaštite i odbrane. No, kada su im prišli nekako su naglo zastali , ustuknuli, kao da im je neko zaprijetio da se ne mješaju i da se odmaknu. Što jedan od njh ubrzo i čini. Meni ta dvojica više liče na svjedoke tok događaja. I šute jer im je zaprijećeno.

ODGOVORITE
Name

Opet slucajnost?

24.04.2018 19:10

Kako bas prva dvojica dolaze iz desna u bas to vrijeme i presrecu Davida? Pa onda treci iz desna i staje sa ovom dvojicom "svjedoka"? Meni se cine da ova dvojica sjede i cekaju i vjerovatno se dopisuju sa nekim... I bas kada David dolazi "izranjaju" ti skotovi prema njemu,,, A, po Davidovom pozdravu se vidi da on te "svjedoke" nije tu niti cekao niti ocekivao... Ocigledno je pripremljena sacekusa! PRAVDA ZA DAVIDA!

Name

sofronije

25.04.2018 03:38

Ta dvojica sto su ga presreli su policija.Nakon 15ak sekundi prelaze mirno ulicu zajedno. Tako mirno da predje ulicu bez otpora ,mogao je samo nakon sto su mu oni pokazali legitimaciju i stavili do znanja da se ne opire.

Name

Vukelić

24.04.2018 19:05

Moje veliko poštovanje Slobo,pravi borac za istinu.Moralna gromada od čovjeka.Ljudina!

ODGOVORITE
Name

X

25.04.2018 06:48

Mislis da on to radi onako, stalo mu do Davida i pravde. E moj jarane neko debelo placa za ovakve tekstove.

Name

istina

24.04.2018 19:10

Sama faca sve ti kaze zalosno ali to je istina

ODGOVORITE
Name

Ima Boga...

24.04.2018 19:28

Pravda za Davida!!!

Name

XccX

24.04.2018 19:25

Bravo Vaske ! Rasturaš ih na komade !

ODGOVORITE
Name

cuj, komade...

24.04.2018 19:52

Melje ih, brate! HVALA, VASKE DO NEBA I NAZAD! PRAVDA ZA DAVIDA!!!

Name

Kiki

24.04.2018 20:07

Jači je Vaske od čitave opozicije, bacio ih je u nokdaun.

Name

Mila

24.04.2018 19:41

Kazite imena tih lokala zbog druge djece i sefa komunalne policije

ODGOVORITE
Name

Teorijski maksimum

24.04.2018 19:47

Postavlja se pitanje: zasto analiza krvi i urina nije radjena u prvoj obdukciji? Ako je vec nasilna smrt? Da se nije malo podmetnuo taj "LSD" ovom drugom patologu? Bice da se tu neko mudro ogradio... PRAVDA ZA DAVIDA!

ODGOVORITE
Name

Re

24.04.2018 21:10

Uzorci krvi i urina su i uzeti tokom prve obdukcije. Patolog sa VMA je priložio toksikoloski nalaz koji je dostavljen.

Name

re RE

25.04.2018 06:29

Sve je to JAKO sumljivo...

Name

Slavko

24.04.2018 19:56

Draga BN Televizijo! Želim samo da iskoristim priliku i izrazim veliko lično zadovoljstvo što vaš medijski prostor, nažalost na kašičicu, posvećujete heroju našem Slobodanu Vaskoviću. Da mu Bog dragi podari vaskoliku sreću, a vama isto tako od Boga dragog, zelim uspjeh u obaranju ovog najvećeg zla nadvitog nad mojim čestitim zarobljenim srpskim narodom koji se zove SNSD! Neka živi naš dragi Vaske!

ODGOVORITE
Name

Da da

24.04.2018 19:57

Sve pohapsit lopove, Politicare,oko za oko zub za zub.

ODGOVORITE
Name

Misko

24.04.2018 20:31

Ja cu glasati za onog ko javno obeca da ce POHAPSITI i OSUDITI sve koji se bave krupnim kriminalom i tako urusavaju Republiku Srpsku. I to da se napravi JAVNI spisak svih kriminalaca.

Name

vjernik

24.04.2018 20:08

Bog,pa Vaskovic,Velicina od Boga data.To mu je PRIZIV BOZJI.

ODGOVORITE
Name

Nervoza

24.04.2018 20:09

Grickaju usne ovi nervozni zlotvori, zataskivaci! Samo mi nije jasno na cemu je ovaj Culum? Koje sredstvo ili mjesavinu on uzima? PRAVDA ZA DAVIDA!!!

ODGOVORITE
Name

kos

24.04.2018 20:10

Bravo Vaskoviću.

ODGOVORITE
Name

baka

24.04.2018 20:11

Veskovica na trgu ljudi gledaju kao Nebesko cudo.Kriminalci su osudjeni,a Vaskovic je odredjen,odredjen da ih razotkriva.To mu je od Gospoda.

ODGOVORITE
Name

baka

24.04.2018 20:14

Zivim za dan kada ce ih voditi kao pse svezane,a narod da ih pljuje.Velika zelja mi je da pljunem Lepiru u lice,pa neka odmah umrem.

ODGOVORITE
Name

Bravo

24.04.2018 21:25

Ma bravo, Taj Lepir samo prezir zasluzuje. A sve radi po diktatu Dodika i kamarile.

Name

bravo, bako

25.04.2018 06:29

SVI cemo ih SVE ispljuvati!

Name

cc

24.04.2018 20:16

A postavlja li ko pitanje sta David sam baulja po gradu u pola tri ujutro. a pa trazi nevolju da je to posten momak koji se vraca s posla napali ga neki losi momci pa da ga i zalimo. Da je bio u provodu s drustvom ne bi sam okolo lutao vec ko i svaki drustven tip s drustvom svojim i klonio se nevolja a ne on sam luta i baulja gradom i trazi nevolje Sto otac ne kaze sta je taj dobri i uzorni decko sam radio u to doba po gradu

ODGOVORITE
Name

Boze sacuvaj

24.04.2018 20:50

Evo, otkrili smo zasto je David ubijen!!!! Bauljao je nocu sam po gradu!!!! Bravooooo majstore.

Name

Skeptik

24.04.2018 21:46

Cc, na ovom poslednjem snimku za manje od pila sata vidi se barem tridesetak šetača u pola tri ujutru. I niko nije ubijen osim Davida.

Name

re cc

25.04.2018 06:30

Postavlja se pitanje: iz koga razloga ti tako besramno blatis pokojnog Davida??? PRAVDA ZA DAVIDA!

Name

Re

25.04.2018 06:34

Rekao je otac, ali ti kao nisi slušao i pročitao. To što neko "baulja" drugome ne daje za pravo da ga ubije. Niko od tebe ne traži da žališ za Davidom. Da si čestit čovjek ne pomislio zlobe koje si poslao porukom. KRIVO TI JE, ALI SABERI SE.

Name

S

25.04.2018 07:05

A sto ne bi smio hodati gradom, .? Da nije kakav policijski sat uveo rezim?

Name

re cc

26.04.2018 22:16

Tvoj problem je što taj dečko baulja noću gradom(punoljetan), studira uspjesno ETF, uz to još nešto. Piše poeziju, muziku i uopšte neko svestran i poseban. Šta ti od toga možeš?

Name

Vox

24.04.2018 20:16

Znanja radi, za one koji napamet pisu i pricaju: David nikada nije optuzen za prodaju narkotika. Niti je ikada protiv njega vodjen krivicni postupak. Koga zanima neka trazi takav podatak od nadlezne ustanove.

ODGOVORITE
Name

Miko

25.04.2018 04:18

A teža tjelesna povreda iz jula prošle godine?Izbijanje zubi momku....provjeri.Ovo je istina.Meni je žao Davida,idem na Trg ii nadam se da će naći ivice,ali da je živ odgovarao bi za ovo.

Name

re Miko

25.04.2018 06:31

Kome je nanesena ta teza tjelesna povreda?

Name

Miko

25.04.2018 09:07

G.J.

Name

Vox

25.04.2018 09:25

Miko, provjeti ti da li je optuznica POTVRDJENA. A ako je podnesena, provjeri datum podnosenja.

Name

M

25.04.2018 09:41

Smrt je nastupila u medjuvremenu. U svakom slučaju Pravda za Davida, ali i za sve ostale.

Name

Vox

25.04.2018 15:41

Provjeri Milko. Nije smrt nastupila u medjuvremenu. Provjeri.

Name

za Vaskovica

24.04.2018 20:16

Vaskovicu,Bozji Covjece Ti sigurno nisi svjestan,koja si Gromada.PRAVDA ZA DAVIDA.

ODGOVORITE
Name

e moj Davide

24.04.2018 20:43

Aha, David nije htio biti ni narkoman ni narko-diler ni njihov saradnik. To je mafija zaštićena od MUP-a. Trebao je imati šesto čulo kad su se počeli pojavljivati ti tipovi i ne ići s njima prema metalskoj školi nego nekako pobjeći u nekom sigurnom pravcu.

ODGOVORITE
Name

Krajina

24.04.2018 21:53

Ma da,nije htio ništa a bio pod dejstvom alkohola, marihuane i lsd-a! Ma idi molim te! Poslušajte njegovu pjesmu od prije 5 godina, ne govori ni o čemu osim o drogi i dileru.

Name

Alo Alo

25.04.2018 06:31

Takve pjesme su subkultura i govore o tome uvijek jer upozoravaju nadlezne sta se na ulici desava,dakle pjesmom se salje poruka. I ona je svojevrsni vapaj za pomoc..Jos jednom,tekstovi takvih pjesama su 90% iste terminologije...sto ne znaci da se svi drogiraju,ili to trebaju ciniti. Pravda za Davida!

Name

re Krajina

25.04.2018 06:33

Koliko ti imas grama mozga u glavi sa takvim zakljuccima? Sram da te bude!

Name

e , Krajino

26.04.2018 22:20

Baš si me zasmijao sa tvojom analizom Davidove pjesme. Gdje ti živiš i šta slušaš? Poslušaj Beogradski sindikat i njihove tekstove(kao imnoge druge). Zar su i oni kriminalci, propalice i sl. Ili su odrasli, ozbiljni, porodični ljudi, uglavnom obrazovani. Zapitaj s emalo.

Name

re Krajina

27.04.2018 10:26

Krajina je dobio analizu sekte od sefa, procitao, pa nam sada kuca ovde... a mozda je prije copy-paste varijanta...

Name

pravda stize xxxx

24.04.2018 21:17

Nekate sine andjeli cuvaju docice vrijeme kadacese i tvoje ubice kajati za svoje nedelo nekaji bog kazni i naplati tvoju nevinu krv njegova kazna je pravedna njega nemogu kupiti niti ucutkati tvoja nevina krv ce njih progoniti sa neba i kazniti nekatije vjecni pokoj tvojoj nevinoj dusi pocivaj u miru bozijem.

ODGOVORITE
Name

Peki

25.04.2018 06:53

E brate, pa gdje si ti završio školu? Ima li osnovna škola ( večernja ) u Širokom Brijegu?

Name

re Peki

25.04.2018 08:02

A, tebe zulja necija skola? E, Peki, Peki, mi smo vama trn u oku! Pravda za Davida!

Name

Peki

25.04.2018 09:06

Peki je svaki drugi dan u 18h na Trgu. Ti? Samo jedva sam pročitao ovo što je čovjek napisao. Toliko od mene za Davida.

Name

re Peki

25.04.2018 09:31

Izvinjavam se, onda, bravo Peki za podrsku! Pravda za Davida i sve nas!

Name

Peki

25.04.2018 10:31

U redu je, hvala. Idem i večeras, bio sam i sinoć. Ovo je borba za sve nas. Nisam fanatičan, ali nešto smrdi, to je svima jasno. I ona smrt svjedoka u Čelincu. Ne znam, moramo se boriti zajedno i neka nam je Bog na pomoći.

Name

re Peki

25.04.2018 11:07

U pravu si, brate. Ovo je borba svih nas, neko dolazi na trg, neko daje podrsku iz inostranstva, pa cak i sa drugog kontinenta, kako je ko u mogucnosti. Bitno je da se izborimo za istinu i pravdu i, sto kazes, neka nam je Bog Dragi na pomoci. Pravda za Davida i za sve nas!

Name

e moj Davide

24.04.2018 21:27

Ne samo da je poznavao tu ološ nego je prije toga nosao transparente od Nikole Đurovića i Jovana Arbutine, isto tako mladića koje je svojevremeno pobila ista mafija na neke druge zataškavajuće načine (slučajan saobraćajni udes). I tako i David dođe na red zato što se suprostavljao jačim od sebe...

ODGOVORITE
Name

Tako je

25.04.2018 07:26

I ja sam ga gledala na YT kako nosi transparent, bio je izuzetno hrabar kao što govore i pišu za njega. Ali to se vidi da je naučio od svojih roditelja, i oni se bore. Pogledam oca njegovog, vidim ranjenog lava koji se ne predaje! Mora se reći istina i za Davida i svu drugu omladinu koja je nastradala od bahatih zlobnika. Ljudi ne dajte da vas nepravda vodi za ruku, hoćemo istinu i pravdu ♥️PRAVDA ZA DAVIDA, SVI SMO MI DAVID♥️

Name

Ne smijemo stati

25.04.2018 09:44

Moramo se boriti do kraja. Dokle cemo tolerisati zataskavanja? PRAVDA ZA DAVIDA!!!

Name

narod

24.04.2018 21:29

To je g od gradonacelnika.

ODGOVORITE
Name

Romanija

24.04.2018 22:40

Daj ne mlataraj gluposti.Najjadnije sto se moze raditi je koristiti tudju tugu da bi pravili teorije koje veze sa mozgom nemaju.Dali je iko svijestan koliko ima nelogicnosti u ovoj bljuvotini.Jadna je porodica koja ga je izgubila i mislim da bi se trebali distancirati od teorija ovakve vrste.

ODGOVORITE
Name

re Romanija

25.04.2018 06:25

Nisi ti sa Romanije.

Name

Krajina

25.04.2018 11:02

Ovaj tekst je čista glupost. Bitno je da je pok. David mogao stići do one kuće na Lausu za 15 minuta. Svi iz Bl to znamo. Ali iz nekog razloga odvlaci priču ka metalskoj školi. Pravi senzaciju.

Name

Jbt

24.04.2018 22:42

Jebate, pa ovaj Vasković je opičeniji i od 'kolege blogera'. I naravno da "nastaviće se": raja ište "još, još..."

ODGOVORITE
Name

Da, da ...

25.04.2018 07:26

Nastavice se sve dok istina na izadje na vidjelo. I da, razumije se Vaskovic u mnogo Toga, jer njegov IQ vi zajedno nece dostici kada se vas sabere, pomnozi jos tri puta i kvadrira! PRAVDA ZA DAVIDA!

Name

Krajina

25.04.2018 11:00

Nekom je u interesu da se ovo razvlaci u nedogled. Ako već nešto konkretno ima ne razumijem zašto sve ne objavi, nego odugovlači kao u španskoj seriji.

Name

re Da da

25.04.2018 19:53

Izvadi kvadratni korjen od moga IQ i onda je to on.

Name

vaskovicu

24.04.2018 23:03

Citao sam ti tekstove do sada i i cjenio ali ovde bih rekao da si dobro pretjerao.Da je toliko ljudi ukljuceno ,da je ubijen zato sto nije zelio da dila meni nema logike ipak nije BL neka favela milonskog grada gdje vlada totalno bezakonje...

ODGOVORITE
Name

Da ne povjerujes

25.04.2018 02:40

Koliko shvatih iz teksta da iza svega stoji MUP RS i Drzava.Ljudi da li je moguce?

ODGOVORITE
Name

Da ne povjerujes

25.04.2018 05:48

U sta tesko mogu da povjerujem.Mislim da ipak kroz pojedince koji su nesavjesni ne treba gledat kao instituciju u cjelini.Neka pojedinci i odgovaraju.

Name

Kanada

25.04.2018 04:22

Pitam dobronamjerne I realne: da li bi ova bagra isla dotle da omoguci I pomogne ubicama da pobjegnu iz zemlje ? Da li ovo otezanje sa istragom I kvaliikacijom Davidove smrti ne ide u tom pravcu. ? Nekako mi se cini da su zlotvori ti vec odradili. U tom slucaju , pod uslovom da tuzilastvo odradi konacno svoj posao kako treba, uslijedila bi borba za raspisivanje potjernice. Ako bi bili smjesteni u Srbiji , nema of potjernice I izrucenja nista. To ce ovaj lopuza I prevarant Dodik srediti sa istim takvim tamo, tj. sa Vucicem. Nadam se da nisam u pravu A ono u sto sam siguran je da ga je ubila policija.Ma ne bi se oni tako grcevito borili svim mogucim sredstvima da zataskaju ubistvo. Zna taj " ministar mafije" da su ubice njegovi ljudi sigurno zna I ko su I kako su ubili Davida. Ali isto tako zna da ako se otkriju , ode I on I ostala gamad niz vodu I da se tada citava mafijaska struktura rusi. Ono sto I'm ja iz sveg srca zelim da se u toj vodi utope , ali samo na isti nacin kao I David.

ODGOVORITE
Name

E moja Kanada

25.04.2018 07:39

Eto, i ti of Kanada vodiš istragu, stigao si do Srbije i do Vučića. Na kraju će te istraga dovesti možda i do Kanade? Dok takvi kao ti budu imali svoje istrage i iznosili scenarije na ovom portalu, ljudi će se samo još više zbunjivati.

Name

ijao

25.04.2018 08:22

Otisao u Kanadu, a ostao glupi kreten...tuga.mjesto da grce snijeg i vrijedno radi da prezivi on cita nase portale, kakav uzas.

Name

Brat iz Kanade

25.04.2018 09:34

Sigurno ima vise novca na bankovnom racunu od vas miseva mekinjasa, ali covjek nije materijalista i zna da cijeni prave moralne vrijednosti. To sto njega, kao i sve nas, boli nepravda i daje svoj doprinos na nacin na koji je njemu trenutno moguc, vi necete nikada shvatiti. Jer vas mogu kupiti za sendvic, za fotelju, za "ti meni, ja tebi"... PRAVDA ZA DAVIDA!

Name

M

25.04.2018 11:13

Ostavite čovjeka na miru,niko vam nije kriv ,ni meni što nismo otišli iz ove zabokrečine

Name

Kanada Re , za neistomisljenike

25.04.2018 13:38

Iznosim svoja razmisljanja jer iskreno zelim da I vi tamo zivite kao sto se zivi u Kanadi. U oboj zemlji sam vec 38 godina I radim veoma odgovoran posao upravo u policiji. Vecina nasih ljudi ovdje su veoma uspjesna , njihova djeca takode. Znaci nas narod ima potencijal , a to sto su vas zatvorili u taj kriminalni geto, kako rece mali- veliki David, to je drugo pitanje. Onda kada budete svjesni toga I kada budete smogli snage da se oslobodite okova tog geta, tada ce te shvatiti sta znaci zivjeti zivot dostojan covjeka. Pri tome ne mislim ni na jednu politicku partiju nego na totalno uruseni system vrijednosti.

Name

Turboskars

25.04.2018 04:47

Bl jeste grad droge kriminala prostitucije nemorala.Sve to je u dogovoru sa vlašču pravosudjem policijom.Kod nas policija valja dop to se zna .Laka para murijs te štiti ali radiš za nji muriju štiti pravosudže sve pod aminom velikog Baje.I tu se sve zna ali nastaje problem kad se i murija i dileri i potencijalni ovisnici navuku na Dop.Večina nji je navučena i to je sad in u BL.Dosta dopa dolazi iz srbije i iz Hercegovine.Istina je da policija vrbuje momke da na ulici dilaju za nji i njima daju procenat.Ššćććš. Evo sad pollicajci koji su dilali u BL i bili zazvoreni sad su pušteni i obnavlja se djelo.Zaštičeni svjedok po tom djeliu ajde poznajte izvršio samoubistvo.Tako kaže istraga.Prije tog djela momak je brutalno maltretiran i pretučen višekratno baš od policije.Ti bijači seljaci ponašaju se tako jer ih štiti policija i vlast i do sad niko im nijesilom odgovorio a trebao bi.Jedini način pajsere u ruke i jednog po jednog i lomiti do invalidski kolica, jer nezaslužuju ništa drugo. Ili mi ili oni.Mirne demonstracije pa eto mirno demonstruje narod penzioneri RVI i nikpm ništa.Treba se sa vlasti svaliti cjela diktatura vlasti i pohapsiti prvo od Dodika Željke Ministara botova i ostali.Cjela struktura je karcinom i ako se ne odstrani na krsju pacijent u ovom slučaju umire.U ovom slučaju to smo mi.a karcinom oni.Dok im se ne suprostavimo nema od tog ništs.Možemo samo očekivati novog Davida.

ODGOVORITE
Name

Der

27.04.2018 17:40

Ja sam zbog takvih I napustio Rs. Sutradan ce neko i na moje dijete udariti. Sljam koji je se osilio moze Samo narod da smiri. Kakva demokratija,truli komunizam. Ne Samo ljudi iz Bl nego svi iz RS treba da ustanu,da se zaustave saobracajnice dok se ovo ne rijesi. Slava mu ! Neka mu je laka crna zemlja !

Name

Sinj

25.04.2018 05:19

Bravo kralju.

ODGOVORITE
Name

Lako ih je naći...

25.04.2018 05:36

.... Voze auto sa zatamljen staklima, uz obavezan CAJ osveživač okačen na retrovizoru... Poseduju jedinstven stil vožnje, lako prepoznatljiv svima, osim Saobracćajnim policajcima....

ODGOVORITE
Name

U najmanju ruku...

25.04.2018 06:25

... bi ova dvojica "svJedoka" sto sjede I CEKAJU mogli doci javno i da nam kazu: ko je to presreo Davida i sa kime je otisao? AKO nisu krivi... A, dzabe im je da pisu i traze zastitu od vrhovnih kriminalaca. PRAVDA ZA DAVIDA!!!

ODGOVORITE
Name

GANDI

25.04.2018 06:33

Citao sam da se David bavio nesto sa Informatikom.Mozda je nesto iskopao,hakenovo.Izvinite ako fantaziram,sramota da obicni narod mora da istrazuje.Al to mi pade na pamet.Pravda za Davida!

ODGOVORITE
Name

A

25.04.2018 17:43

Ma u redu je Gandi, što bi samo Vasković fantazirao, imaš pravo i ti.

Name

RADOVAN III

25.04.2018 09:25

Mislim da se treba vratiti puno unazad, od paljenja sobe sa dolazima u Osnovnom sudu BL pa nadalje... sve je lijepo zataškano floskulom "istraga je u toku" i čeka se da vrijeme učini svoje... Tako su planirali da bude i sa Davidom, ali nisu očekivali ovakvu reakciju građana. Banjaluka se probudila ne iz sna, već iz kome u kojoj je bila 25.godina, od početka rata (kojeg nije bilo u BL) pa do danas, sve smo nijemo posmatrali, protjerivanje nasih sugrađana, rušenje vjerskih i drugih objekata, ubistva inspektora Šušnice i drugih pa nadalje...

ODGOVORITE
Name

Bravo, Radovane III

25.04.2018 09:41

Upravo tako. Lepir je dobio vruc krompir i sada piri u njega! MUP se uspanicio je vide da su gotovi. Hobotnica je udare u glavu i sada tumara, ali narod ce pobijediti zlotvore ovaj put! Pravda za Davida!

Name

D.

25.04.2018 09:54

Otisao je mlad zivot a odgovornost nije preuzeo niko iz javne uprave.Logicno u pitanju je organizovana mafija.

ODGOVORITE
Name

Ne svjedoci lazno na bliznjega svoga

25.04.2018 10:48

Na osnovu snimaka, jasno je da je "kradja" namjestena. Pojedinci komentarisu kako je "zdrav normalan" mladic mogao stici za 16 minuta (kao maratonac) do te kuce i ti isti ga optuzuju da je poslije kradje "halucinirao" i upao u potok... Ne da vam prica "ne stoji", nego se zapetljavate do bola... A, sto se tice MUP-a, ako su bili sposobni izrezirati pljacku, bili su sposobni i podmetnuti LSD, odn. drogirati Davida (ko god to bio), kako kaze g. Vaskovic. Prema tome, a na osnovu prethodnih "slucajeva", NEMAMO NITI JEDAN RAZLOG DA IMAMO POVJERENJE U MUP I TUZILASTVO. POBIJEDICEMO IH BORBOM ZA ISTINU I PRAVDU. LEPIRE, TI SI NA POTEZU!!! PRAVDA ZA DAVIDA! PRAVDA ZA SVE NAS!!!

ODGOVORITE
Name

Re

25.04.2018 12:31

Mogao je stići od centra do kuće na Lausu za 15 minuta. Lsd djeluje nakon uzimanja poslije 60 minuta. Mogao je u onoj kući uzeti lsd. Ne vidim čime dokazujete da nije on na snimci ulaska u kuću a prvo je rečeno da jeste.

Name

re Re

25.04.2018 13:22

Zato sto, kao sto neko rece za Filipa Culuma - Niko nije kriv dok se ne dokaze. A, cime je dokazano da je to bio David???

Name

@re

25.04.2018 14:53

GospođA Suzana je odnijela snimak ulaska u onu kuću policiji i rekla da je to njeno dijete. O čemu da pričamo? ! To je bar zvanično.

Name

re re

25.04.2018 15:42

Uvjerili smo se vec da ono sto je "zvanicno" nije uvijek i istinito!

Name

Lauš

25.04.2018 16:57

Od Boske do pekare odnosno do ulice u kojoj je bilja pljačka treba 10-12 minuta pješke. Snimak iz centra je oko 2:25. Šta se dešava još 10 minuta u centru? Da li se u navedeno vrijeme uklapa boravak u kafiću 988?

Name

Re Laus

25.04.2018 17:47

Mislim da je prije ovog snimka bio u 988. Tako su bar javili. Suština priče je da je realno mogao biti na onom snimku ulice na Lausu. A valjda roditelji mogu prepoznati da li je njihov sin. Na početku su to i tvrdili.

Name

Драгана

25.04.2018 15:35

Гледајући ово све и читајући без ријечи сам.Зар смо постали робови у овако малој држави робови мафије нарко мафије.Зар су моћници толико јаки да овај народ неможе да стане овоме у крај,срамота је за наше под наводнике инспекторе полицију да растурају дрогу и убијају дјецу,ја имам два сина вјерујте ми свима бих се осветила на било кои начин небих ни размишљала јер моје дјете је моје ја сам га родила и одхранила с муком није га хранио и одгоио некакав криминалац убила бих за њих око за око зуб за зуб била би крвна освета паонда нека убију и мене.

ODGOVORITE
Name

Ана

25.04.2018 15:43

Ко је у бањојлуци бањалучанин хоћете да вам набројим напрсте,све дошљаци кои су се домогли власти и стали у војску снсда ,,обогатили се знасе како прођите камером испред државних институција видите аута и њихове куће са базенима и осталим а све ратни профитери сними Слободане Васковићу све па види ко убија нашу дјецу

ODGOVORITE
Name

DA LI

26.04.2018 22:34

Draga Ana, kako možete tako generalizovati? Pa gradonačelnik vam je gospodin ali nije ok, zar ne?

Name

Anamarija

25.04.2018 17:59

Koliko gluposti na jednom mjestu!

ODGOVORITE
Name

Zivot Bez Mafije u Vlasti

26.04.2018 00:08

Najveca Organizovana i naj Opasnija Mafija lezi u Mup u RS,Droga,Pljacke,Ucjene,Likvidacije u to sve su umjesani ljudi iz Vrha Mup a Rs. Svaka cast i izdvajam postene i casne pripadnike Mupa koji zive i rade od svoje plate Postujem vas ljudi. Ali organizovanu mafiju Koju licno cuva i drzi Gospodin Lukac Narod Mora slomiti na Izborima. Dodik,Lukac,Mafija. DOSTA JE.

ODGOVORITE
Name

Zalosno

26.04.2018 05:55

U svakom gradu-opstini droga se nesmetano dila. To znaju i iole sposobni gradonacelnici-nacelnici. Ali cute. Ili imaju korist. Policija zna sve, jer su nazalost pojedinci dio te price. Pogledajmo imovinu lica iz policije?!!? Ko je odgovoran za ovo stanje? Vlast!!!! Ako nam je ovako dobro, potvrdimo je na izborima, a ako nije, pocistimo je. Do nas je-ne do njh.

ODGOVORITE
Name

žAKS

26.04.2018 09:02

LJUDI, zna li iko čija je ova atv? Šta se tamo dešava i ima ki iko ibraza i časti u dotičnoj tv-ji?

ODGOVORITE
Name

Nemacka

26.04.2018 15:41

Prateci ovaj slucaj i ovaj snimak koji sam nekoliko puta pregledao pitam se dali je neko primetio da od 2:27 min stalno fale Sekunde cak do 16.sekunde?ili je do kamere ili je neko prosao a nebi trebao da bude primecen???

ODGOVORITE
Name

Amy

16.11.2018 09:45

Vec dugo pratim desavanja u vezi malog Davida i vidim da ste vi Banjalucani u jako teskoj situaciji ali vjerujte mi da ni kod nas u Bihacu nije nista bolje kad je policija u pitanju i obicni gradjani grada Bihaca. Policija je vrh kriminala aa hoce nama da sude da neku sitnicu!

ODGOVORITE