U Rusiji uhapšeni teroristi

Njih nekoliko bilo je samo u gaćama kad ih je zaskočio policijski tim kojeg su činile snage Ministarstva unutarnjih poslova i FSB-ovih tajnih agenata.

Svijet 23.04.2018 | 10:20
U Rusiji uhapšeni teroristi
Ruske tajne službe privele su nekoliko muškaraca za koje se sumnja da su teroristi. To se dogodilo u dva ruska grada koja će biti domaćini FIFA-inom Svjetskom prvenstvu.

Razbijanje terorističke ćelije
 
U Sankt-Peterburgu, u blizini mjesta na kojem će tokom takmičenja biti smješteni timovi, policijski snimak prikazuje dramatičnu raciju nad sedam muškaraca osumnjičenih da su bili u kontaktu s terorističkim regruterima. Njih nekoliko bilo je samo u gaćama kad ih je zaskočio policijski tim kojeg su činile snage Ministarstva unutrašnjih poslova i FSB-ovih tajnih agenata.

Na smiku koju su objavili Rusi se vidi da jedan od uhapšenih se zamalo rasplakao poput djeteta pred specijalcima.Tri su muškarca privedena, a jedan je poginuo dok su obavještajne službe razbijale terorističku ćeliju u gradu Rostov na Donu.

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

aha

23.04.2018 10:25

Hahahaha. Prikaziva se kako vadi pištolj , prikaziva se kako otvara kantu , prikaziva se kako vadi kesu iza sjedišta . A teroristi brada im do koljena. Hahahah

ODGOVORITE
Name

Prikaza

23.04.2018 11:33

"Pikaziva" se, ko sve ne piše komentare.

Name

Xx

23.04.2018 12:00

Ti si taj i tebe bi ja u zatvor cim ti nji branis.