Požar u zgradi u izgradnji

Ogroman crni oblak dima nadvio se iznad novozagrebačkih naselja u subotu oko 10. 30 sati.

Region 21.04.2018 | 13:01
Požar u zgradi u izgradnji
Prema prvim informacijama, u naselju Središće, u blizini Muzeja suvremene umjetnosti, tačnije kod kućnog broja 3 Ulice Brune Bušića, zapalio se stiropor u zgradi u izgradnji.

Trenutno se zagrebački vatrogasci bore s vatrenom stihijom kako bi se stavila pod kontrolu.Nakon toga policija će sprovesti istragu kako bi utvrdila uzrok požara. Kako nezvanično saznaje “Jutarnji list” radnici su brenerom lijepili ter papir pa je u jednom trenutku situacija izmakla kontroli.

– Dim je samo krenuo u vis. Taman smo bili na terasi kafića. Odjednom su se čuli panično muški glasovi: “Gori! Gori! Bjež'te dole!” No, ne znam jesu li s tog dijela odakle je buktinja uzela maha. Radovi na toj zgradi traju već neko vrijeme. Ne bi me začudilo da je premorenost radnika pridonijela nesreći – rekao je kratko za Jutarnji list jedan od stanara u Središću.

S obzirom na veliku količinu građevinskog materijala koji se nalazio tamo, upućeni u problem kažu da će šteta biti milionska. Još nije poznato ima li povrijeđenih, odnosno je li se iko od radnika nagutao dima prije nego što su pobjegli.

Inače, na terenu je pet vatrogasnih vozila, a požar je u većoj mjeri stavljen pod kontrolu.

(Srpskainfo)

Komentari / 0

Ostavite komentar