Masćerano se već pokajao zbog Kine!

Želi kod kuće u River! Havijer Masćerano posle samo šest meseci želi da napusti kineski Hebei i vrati se u matični River Plejt.  Masćerano beži iz Kine posle šest meseci, već ima i novi klub.  Predomislio se čovek. . .

Fudbal 23.04.2018 | 15:15
Masćerano se već pokajao zbog Kine!
Argentinac je u januaru otišao iz Barselone zbog bogate ponude iz Azije i obavezao se na ugovor do 2020, uz opciju raskida godinu dana ranije, ali je ubrzo shvatio da je pogrešio, javlja katalonski list Sport.

Tridesettrogodgodišnji defanzivni univerzalac izrazio je želju da ponovo obuče dres tima sa Monumentala, čiji je član bio od 1999. do 2005. godine.

Posle Rivera igrao je za Korintijans, Vest Hem i Liverpul.

Argentinski veteran Havijer Masćerano (33) želi da napusti Kinu i Hebei posle samo šest meseci.

Namera reprezentativca Gaučosa je da se vrati u matični klub River Platu u kojem je započeo profesionalnu karijeru pre gotovo 20 godina.

Masćerano je u februaru otišao iz Barselone zbog bogate ponude iz Kine, gde je potpisao višemilionski ugovor s Hebeijem do 2020. godine. Ali, omaleni vezista je ubrzo uvideo da je pogrešio, tvrdi katalonski list Sport.

Argentinac je navodno već sve dogovorio sa argentinskim gigantom River Platom u čije redove prelazi po završetku Svetskog prvenstva u Rusiji.

Iskusni Masćerano je bio član kluba iz Buenos Ajresa od 1999. do 2005. godine, a nakon toga je nastupao i za Korintijans, Vest Hem, Liverpul i Barselonu.

Za Hebei je odigrao samo šest utakmica, a za argentinsku reprezentaciju čak 142 u bogatoj karijeri.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar