"Ne treba nam Zlatan, bez njega smo TIM!"

U reprezentaciji Švedske smatraju da eventualni povratak Zlatana za Mundijal u Rusiji ne bi bio dobar za "hemiju" u ekipi. Pogledajte i šta se dogodilo tokom njegovog gostovanja kod poznatog američkog voditelja Džimija Kimela.

Fudbal 22.04.2018 | 17:15
"Ne treba nam Zlatan, bez njega smo TIM!"
"Svetsko prvenstvo bez mene ne bi bilo pravo Svetsko prvenstvo", izjavljuje u svom stilu 36-godišnji Zlatan Ibrahimović, koji poslednje aktivne igračke dane provodi u SAD gde zabavlja tamošnje navijače.

Ibra je u Americi kao "mečka na vašarima". Malo igra fudbal i lagano daje golove, a onda gostuje po TV emisijama. U sredu je bio gost kod poznatog TV voditelja Džimija Kimela, sa kojim se sporečkao oko toga da li se kaže "fudbal" (football) ili "soker" (soccer).

"Već nekoliko godina mi je Los Anđeles na pameti. I hteo sam da svima ovde dam poklon. I razmišljao sam dugo i odjednom mi je 'kliknulo': Pa, da, daću im sebe!", rekao je Ibrahimović, a iz publike se začulo: "Hvala!".

Kaže i da nije tipični Šveđanin, jer su "Šveđani fini, a on to nije", ali da je "stavio Švedsku na mapu sveta" (učinio je poznatom).

"Na Balkanu moje ime znači ZLATO, zato mi je taj nadimak najdraži. Ljudi me zovu Ibra, ali sad sam LAV", dodao je u svom stilu.

Najavio je i da će "ići na Mundijal".Već duže vreme traju nagađanja o tome da li će Ibrahimović zasita igrati za Švedsku.

Međutim, ima i onih u Švedskoj koji ga ne žele. I to baš iz reprezentacije!

Golman Švedske Karl-Johan Džonson smatra da bi Ibrahimovićev povratak narušio trenutnu hemiju u ekipi, koja se na SP plasirala istorijskim izbacivanjem Italije u doigravanju.

"Uspeli smo da se plasiramo na SP i bez njega, pa mislim da možemo dobro da igramo u Rusiji i bez Zlatan. Odluka je, naravno, na selektoru. Siguran sam da će, ako nam se pridruži, igrati dobro. "Kao momčad, igramo kao kolektiv, svi igrači zajedno. Sa Zlatanom, kao igračem koji je individualac, igra se vrti oko njega. A bez njega igramo više kao tim", rekao je Džonson.   

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ana

22.04.2018 15:47

Kupusar pravi, pun sebe.

ODGOVORITE