Rumenige komanduje napad na Ligu šampiona!

Ako neko može da pobedi Real to je Bajern! Jasna poruka iz Minhena poslata u Madrid. . .

Fudbal 21.04.2018 | 11:00
Rumenige komanduje napad na Ligu šampiona!
Bundesliga je već u vitrinama, finale Kupa Nemačke je obezbeđeno, a Karl Hajnc Rumenige sada hoće i pehar Lige šampiona.

Nakon laganog trijumfa nad Bajerom iz Leverkuzena od 6:2 u polufinalu DFB kupa izvršni direktor Bajerna ne krije da priželjkuje triplu krunu ove sezone.

"Želimo da zadržimo fokus na Ligi šampiona i polufinalu koje se igra sledeće srede. Ako u ovom trenutku postoji tim koji može da pobedi Real Madrid, to je sigurno Bajern", tvrdi Rumenige.

Jasna pretnja je poslata u Madrid.

Rumenige je pohvalio partiju fudbalera Bajerna u polufinalu kupa u kojem su, kako kaže, "demonstrirali fudbalski kvalitet kompletnog tima". Nemački šampion i finalista kupa kreće po "ušati" pehar.

"Navijači Bajerna su u raju u poslednje vreme i potpuno ih razumem. Čini se da sadašnji igrački kadar poseduje neverovatan kvalitet, da može da radi šta mu je volja na terenu i to nam itekako imponuje", podvlači Rumenige.

Zadovoljan je i trener Jup Hajnkes (72).

"Protiv talentovanog i dobrog tima kakav je Leverkuzen demonstrirali smo klasu. Bili smo izuzetno motivisani, želeli smo da se plasiramo u Berlin. Moj tim je demonstrirao vrhunski fudbal, igrao mirno, pametno, promišljeno", zaključio je Hajnkes.  

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Marko Ivanović

21.04.2018 18:46

Real osvaja

ODGOVORITE